Oyundan Atma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dijiin

Yeni Üye
Merhaba, iyi forumlar ve iyi oyunlar herkese. Arkadaşlar durduk yerde oyun komple kapanıyor. Bunun sebebi nedir başına gelip çözüm üretebilen oldu mu acaba?

Sistem özellikleri
i9 13900k
64gb ram 7200mhz ddr5
asus rog z790 F
RTX 3090 24GB
Windows 11 pro orj

The Matrix

Üye
Benzer sistem özelliklerine sahibiz.
Yukarıda bıraktığım konudaki tüm ayarlamaları atlamadan yap ben çok faydasını gördüm.

Not: "Connection Lost" tarzı bir hata ile login ekranına atılıyorsanız internet hizmetinizde anlık kopmalar yaşıyor olabilirsiniz bu durum modem arayüzüne yansımıyorsa iç tesisatınızda problem olabilir.

Dijiin

Yeni Üye
Yok hayır connection lost tarzı değil, direkt komple oyun kapanıyor hiç bir uyarı vermeden. Masaüstüne dönüyor.

The Matrix

Üye
Yok hayır connection lost tarzı değil, direkt komple oyun kapanıyor hiç bir uyarı vermeden. Masaüstüne dönüyor.
Dediğim gibi bıraktığım konudaki tüm ayarlamaları uygula atlamadan. Birden fazla ekran kullanımında ekranlar arası geçişte özellikle çok fazla çökme ile karşılaşıyordum bu ayarlamalardan sonra çok azaldı.

Carl

Yeni Üye
Benzer sistem özelliklerine sahibiz.
Yukarıda bıraktığım konudaki tüm ayarlamaları atlamadan yap ben çok faydasını gördüm.

Not: "Connection Lost" tarzı bir hata ile login ekranına atılıyorsanız internet hizmetinizde anlık kopmalar yaşıyor olabilirsiniz bu durum modem arayüzüne yansımıyorsa iç tesisatınızda problem olabilir.
teşekkür ederim hafif bir Fps sorunum vardı bu konuyu inceleyip hepsini yaptım sorunum çözüldü.

Dijiin

Yeni Üye
Bende yaptım dediğiniz ayarları fakat hiç bir gelişme olmadı. Belli bir süre sonra direkt oyun kapanıp masaüstüne dönüyor.

Dijiin

Yeni Üye
Tekrardan Selamlar, ne yaptıysam bir türlü bu sorunun üstesinden gelemedim maalesef. Bu sistem ile bu sorunu yaşamak çok garip geliyor gerçekten. Pk dayken durduk yere atıyor, Lunaskardayken durduk yere atıyor. Ayarları low'a aldım gene aynı hiç bir şey değişmiyor. Ben bu sistemde en son çıkan oyunları ultra ayarlarda oynuyabiliyorum ama bu oyunda bunu başaramıyorum maalesef. Yok mu bunun bir çaresi?

The Matrix

Üye
Tekrardan Selamlar, ne yaptıysam bir türlü bu sorunun üstesinden gelemedim maalesef. Bu sistem ile bu sorunu yaşamak çok garip geliyor gerçekten. Pk dayken durduk yere atıyor, Lunaskardayken durduk yere atıyor. Ayarları low'a aldım gene aynı hiç bir şey değişmiyor. Ben bu sistemde en son çıkan oyunları ultra ayarlarda oynuyabiliyorum ama bu oyunda bunu başaramıyorum maalesef. Yok mu bunun bir çaresi?
Oyunu kalıntı bırakmayacak şekilde kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Bilgisayarınızı güncel tutuyor musunuz?

BySanda

Üye
Bu sorun için bir çözüm yolu yokmudur. iyice canımı sıkmaya başladı.

davutgunesoglu

Yeni Üye

Meapr

Moderator
Farklı bir oyun elbette oynayabilirsiniz fakat aynı anda iki oyunu birden oynayamayabilirsiniz. Riot vanguard ve benzeri uygulamaların kapatılması gerektiğini söyleme sebebim, anti - hile sistemlerinin çakışmasından kaynaklıdır. Bu sadece Rise Online için değil, diğer tüm anti-hile sistemli oyunlar için geçerlidir.
Sorunlarınızın çözümü için, resmi site üzerinden destek bileti oluşturursanız daha detaylı yardımcı olunacaktır. Sağlıklı ve mutlu günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt