Oyunla ilgili birkaç (muhtemelen) basit soru

Warrior Vs Rouge

• Warrior Pve+Pvp de daha iyi

Oy: 5 35.7%
  • Rouge Pve+Pvp de daha iyi

Oy: 2 14.3%
  • Warrior pvp de daha iyi pve de daha kötü

• Rouge pvp de daha iyi pve de daha kötü

Oy: 0 0.0%
  • Warrior pve de daha iyi pvp de daha kötü

Oy: 3 21.4%
  • Rouge pve de daha iyi pvp de daha kötü

• Kullanılan toplam oy
    14

Alelade

Üye
Öncelikle herkese selamlar.Daha önce Ko-Silkroad tarzı oyunlar hiç oynamadım Metin2 oynadım güncel olarak da Lost Ark oynuyorum.Bugün bir girip bakıcam beğenirsem ve en önemlisi dengeli bulursam devam ederim.Karakter dengesi hile olmaması p2w nin can sıkıcı seviyede olmamasını beklerim oyundan.
Başlamadan önce birkaç bilgi edinmek istiyorum sırasıyla sorucam?
1-) Premium dışında oyuna başlarken mutlaka alman gerekir veya alırsan çok iyi olur dediğiniz uygun fiyatlı bir şey var mı ?
2-) Oyun başında yapmamamız gereken kritik hatalar var mıdır varsa nelerdir?
3-) Protean ve Lunaskar seçiminin oyun içi dengeyi etkileyecek bir oynanış farkı var mı?Varsa avantajlı olan hangisi?
4-) Warrior ve Rouge sınıfı arasında kaldım oyunun son aşamalarında pvp ve pve de hangisi daha avantajlı ?
(4.soru için anket koyuyorum kolayca isteyen fikrini hızlıca belirtsin)

Son düzenleme:

anil

Üye
1. Hayır yok
2. Hiçbir farkları yok.
3. Tek başına oynuyorsan okçu oynaman daha avantajlı olabilir. Assassin önermem çünkü karışık gelebilir biraz.

Digna Nyx

Üye
1-)Oyunu keyif için oynayacaksan premium bile almana gerek yok, yavaş yavaş hem oyunu öğrenerek hem de keyif alarak gelişim sağlarsın. Fakat özellikle pve kısmında faydalı olacağını düşündüğüm şey pet. Oto kutu toplama konusu gerçekten pve kısmını kolaylaştırıyor.
2-)Bu rehberi incelemeni tavsiye edebilirim. ROW Genel Rehber
2A-)Hiçbir oynayış farkı, harita farkı vs. yok. Görsel ve isimsel değişiklik sadece.
3-)Bir ekibin yoksa warrior açmanı tavsiye edebilirim. Oynanışı diğer karakterlere göre daha kolay ve bir ekibie girdikten sonra pvp ve pve farketmeksizin keyif alacağını düşünüyorum. Rogue archer için özellikle ekip olmadan pvp de keyif almazsın, pve de item durability konusunda sıkıntılı biraz, slotta uzun süre kalamıyorsun. İdeal başlangıç warrior gibi gözükmekte. Tabi ki kişi kendi keyif aldığı karakterle uzun süre oynaması daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Alelade

Üye
1-)Oyunu keyif için oynayacaksan premium bile almana gerek yok, yavaş yavaş hem oyunu öğrenerek hem de keyif alarak gelişim sağlarsın. Fakat özellikle pve kısmında faydalı olacağını düşündüğüm şey pet. Oto kutu toplama konusu gerçekten pve kısmını kolaylaştırıyor.
2-)Bu rehberi incelemeni tavsiye edebilirim. ROW Genel Rehber
2A-)Hiçbir oynayış farkı, harita farkı vs. yok. Görsel ve isimsel değişiklik sadece.
3-)Bir ekibin yoksa warrior açmanı tavsiye edebilirim. Oynanışı diğer karakterlere göre daha kolay ve bir ekibie girdikten sonra pvp ve pve farketmeksizin keyif alacağını düşünüyorum. Rogue archer için özellikle ekip olmadan pvp de keyif almazsın, pve de item durability konusunda sıkıntılı biraz, slotta uzun süre kalamıyorsun. İdeal başlangıç warrior gibi gözükmekte. Tabi ki kişi kendi keyif aldığı karakterle uzun süre oynaması daha mantıklı bir tercih olacaktır.
Teşekkür ederim cevabın için.Öyle oyunun birincisi olayım diye bir hırsım yok ama geride kalmak istemem ortalamanın bir tık üstü seviyede ilerlemek her zaman hoşuma gider oyunlarda. Pet konusuna gelirsek premiumla geliyor mu gelmiyorsa kaç TL?

Digna Nyx

Üye
Teşekkür ederim cevabın için.Öyle oyunun birincisi olayım diye bir hırsım yok ama geride kalmak istemem ortalamanın bir tık üstü seviyede ilerlemek her zaman hoşuma gider oyunlarda. Pet konusuna gelirsek premiumla geliyor mu gelmiyorsa kaç TL?
Marketteki ürün fiyatları ile ilgili olarak Market Ürünleri ve Fiyatlandırma konusuna göz atmanı tavsiye ederim. Binek fiyatları aylık olarak 500 rise cash(Şuanki fiyatlandırma ile 50TL). Premium alan oyunculara 1 haftalık binek ve pet geliyor. Ortalamanın bir tık üstü seviyede ilerlemek için premium alman avantajlı olacaktır. Binek konusuna gelirsek, oyun içi hızlı ilerlemeni sağlayacak ve görsel olarak da bir farklılık getirecek, oyun içerisinde duyacağın ihtiyaca göre alıp almamak tamamen sana kalmış.

X A

Üye
Tek başına oynayacaksan eğer Battle Priest öneririm. Hem başlangıçta sc falan almana gerek olmaz hem mobları kolay öldürür oyunu iyice kavrarsın hemde ilerleyen zamanda kasacağın itemlerle jobunu belirlemede ön ayak olur.

Alelade

Üye
Tek başına oynayacaksan eğer Battle Priest öneririm. Hem başlangıçta sc falan almana gerek olmaz hem mobları kolay öldürür oyunu iyice kavrarsın hemde ilerleyen zamanda kasacağın itemlerle jobunu belirlemede ön ayak olur.
Sc'nin anlamı ne ? Battle Priesti gördüm videolardan ilgimi de çekti ama ne bileyim support çarını o şekilde oynamaya değer mi ? Oyunun ilerleyen aşamalarında güçten düşer mi?Büyük bir soru işareti benim için.

X A

Üye
Sc'nin anlamı ne ? Battle Priesti gördüm videolardan ilgimi de çekti ama ne bileyim support çarını o şekilde oynamaya değer mi ? Oyunun ilerleyen aşamalarında güçten düşer mi?Büyük bir soru işareti benim için.

Oyunu öğrenene kadar o şekilde oynayabilirsin. İleride tam anlamıyla supporta çevirip grupların bel kemiği olabilirsin. Sc'nin anlamı hp, defans ve atack arttıran markette satılan scrollar..

Bogateg

Üye
Hocam yeni baslayacaksan aç bir warrior hem defansın hemde dps olarak çok iyi , diğer karakterler biraz daha komplike gelebilir , zamanla oyunu öğrendikçe daha farklı karakterler deneyebilirsin, karakter statlarina dikkat et birde , warrior = full STR kalan point HP,

Legadema

Üye
1-) Premium dışında oyuna başlarken mutlaka alman gerekir veya alırsan çok iyi olur dediğiniz uygun fiyatlı bir şey var mı ?
2-) Oyun başında yapmamamız gereken kritik hatalar var mıdır varsa nelerdir?
3-) Protean ve Lunaskar seçiminin oyun içi dengeyi etkileyecek bir oynanış farkı var mı?Varsa avantajlı olan hangisi?
4-) Warrior ve Rouge sınıfı arasında kaldım oyunun son aşamalarında pvp ve pve de hangisi daha avantajlı ?
(4.soru için anket koyuyorum kolayca isteyen fikrini hızlıca belirtsin)
1. Şu aşamada yok potlar var ama onlarda ileriki seviyelerde kullanıma uygun, hatta premium bile ilk hafta şart değil bence

2. Bir karakterle devam et, düşen eşyaları mümkün olduğunca bankada tut ne olduğunu bilmeden değerli birsey satabilirsin, görevleri mümkün olduğunca yap.

3. Hiçbir fark yok sadece görsel.

4. Bu tür oyunlarda belli bir karakterin üstünlüğü yoktur, item lwl ekip üstünlüğü olur. (Ben malum oyunda bunun çok zararını gördüm, warrior oynarken okçu beni kesiyordu hoop okçu aciyodum mage kesiyo hoop mage aciyodum. :) )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt