Oyunu başlat çalışmıyor

ciu

Üye
Ya Arkadaş Oyuna Yeni̇ Başladim.karakteri̇ Oluşturdum.oyunu Başlat Di̇yorum Hi̇çbi̇rşey Gelmi̇yor.dedi̇m Heralde Premi̇um Yok 100 Tl Verdi̇m Premi̇um Aldim.yi̇ne Gi̇rmi̇yor.ne Saçma Bi̇rşey Bu Yahu Böyle İş Mi̇ Olur.ayri̇yeten Shopda Envarter Bi̇rtakim Bi̇şi̇ler Geldi̇.oyuna Gönder Dedi̇m Seçi̇lenleri̇ Hata Veri̇yor.nasil Gi̇receği̇z Bi̇z Bu Oyuna.

Paris

Üye
Merhaba,

Oyunu kapatıp tekrar girmeyi dener misiniz?, ek olarak oyun içerisindeki mağazayı açıp eşyalarınızı oradan oyuna gönderebilirsiniz.

ciu

Üye
Hocam 50 Kere Gi̇rdi̇m Çiktim Oyuna Oyunu Başlat Di̇yorum Hi̇çbi̇rşey Olmuiyor 50 Kere Tikladim Öyle Bekli̇yor Karakter.oyuna Gi̇rdi̇kten Sonra Mi Oyuna Gönderme Yapiyoruz Eşyalari

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paris

Üye
Hocam 50 Kere Gi̇rdi̇m Çiktim Oyuna Oyunu Başlat Di̇yorum Hi̇çbi̇rşey Olmuiyor 50 Kere Tikladim Öyle Bekli̇yor Karakter.oyuna Gi̇rdi̇kten Sonra Mi Oyuna Gönderme Yapiyoruz Eşyalari
Evet, Oyuna girdikten sonra aktarabilirsiniz. Oyunu başlat dedikten sonra bir hata mesajı alıyor musunuz?

ciu

Üye
evet oyun sunucuları bakımda diyor bakımda mı şuanda anlamadım gitti

ciu

Üye
şimdi o hatayı vermiyor yine aynısı oldu oyunu başlata tıklıyorum hiçbrişey gelmiyor karakter öyle bekliyor.giremeyeceğiz heralde biz bu oyuna :S

Paris

Üye
şimdi o hatayı vermiyor yine aynısı oldu oyunu başlata tıklıyorum hiçbrişey gelmiyor karakter öyle bekliyor.giremeyeceğiz heralde biz bu oyuna :S
Genel olarak yaşanan bir problem şu an için yok. Launcher üzerinden dosyaları kontrol yap dedikten sonra girmeyi dener misiniz?

ciu

Üye
dosya kontrolü de yaptım bitti yine oyunu başlat kısmında bekliyor gelmiyor oyun

Paris

Üye
Site üzerinden en son güncel sürümü indirip giriniz. Betada kullanılan versiyon ile oyuna giremezsiniz. Sunucu listesinde olan Aarvad sunucusuna girmeniz gerekiyor.

ciu

Üye
2.sunucu çalışmıyor mu ona giremiyor muyuz.oyun dün indirdim en son sürümü bir dünya indirme yaptım tekrar nasıl silip indireyim

aytac67

Üye
sorunu nasil düzelttiniz oyunu 15,06,22 tarihinde yükledim yani bügün karakteri olusturdum hic bir hata vermiyor ama oyunu başlat dedigimde hic birşey baslamiyor ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt