Oyunu başlat diyorum bilgisayar kitleniyor

bdemiroz

Üye
launcher açıp oyunu başlat diyorum yüklenirken bilgisayar kitleniyor hiç bir şekilde mouse vb haraket etmiyor 2 aydır oynuyorum ilk defa hata aldım oyunu sildim tekrar yükledim aynı bilen birisi yazabilirmi çözümü

Kenshin

Üye
Merhaba,

Sisteminizle alakalı bir sorun gibi görünüyor. Bence temiz bir format atıp sistemi yeniden güncel bir şekilde kurun. Oyun için gerekli olan yazılım ve .dll dosyalarında bozulmalar olmuş olabilir.

KarinRiverside

Üye
@bdemiroz Merhaba! Bu sorununuzda çeşitli nedenler yer alıyor. Sizi yönelteceğim adımları uyguladığınız takdirde probleminiz ortadan kalkacaktır.
1) Sistemsel bir sıkıntınız olabilir bunun için vereceğim linkin alt kısmında W10 format kalıbı oluşturarak bilgisayarınızı yeniden formatlamanız gerekmektedir:
https://forum.riseonlineworld.com/konular/crash-hatasinin-nedenleri-ve-cozumleri-hakkinda.13651/
2) Eğer HDD bellek kullanıyorsanız bu diskinizde bozulmalar meydana gelmiş olabilir.
3) İşlemciniz ile anakartınız arasında kullandığınız termal macunun iş görmemesinden dolayı bu sorun ortaya çıkabilir, yenilemenizi öneririm.
4) RAM ve takıldığı soketlere dikkatlice bakın eğer RAM soketlerinin tırnaklarında veya sarı olan yerlerinde tahribatlar söz konusu ise buda bu soruna neden olabilir.
5) Yazılımsal probleminiz olabilir bunu ilk madde de belirttiğim linkten ulaşabilirsiniz. Kullandığınız programları kişisel bilgisayarınızın Bit'i ile paralelinde bir yükleme yapmadıysanız bu da sizin probleminize yol açabilir,

Saygılarımla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt