Oyunu bırakma sebebim

needfsug

Üye
Evet Alfa ve Beta testlerinden beri bu oyunu düzenli oynuyordum. Oldukça da heyecanlıydım.
Optimizasyon için yaptığınız çalışmalar iyi niyetli ve bu konuda sizi destekliyorum umarım bu problemi de kısa sürede halledersiniz.

Benim oyunu bırakmama sebep olan şey ise ; Death Valley'de pvp/pve yaparken uzaktan bize doğru gelen karakterlerin hangi job olduğunu anlamamaya başlamam.
Bunun sebebi de Renderlama olayı. Tüm karakterler çok yakınıma girmedikleri sürece çıplak ve sinek gibi görünüyor. Görüntüde büyük bir kayıp oluyor. Türkiye şartlarına rağmen iyi bir pc ye sahibim. FPS ile alakalı her hangi bir problemim de yok açıkçası ( yüksek ayarlarda death valleyde kalabalıkken 80-100 arası fps alıyorum )

Fakat optimizasyon için bu kadar görüntüden vazgeçilmesi beni maalesef bu oyundan kopardı. Zaten bu tarz oyunlar için 50 fps gayet yeterli. Çünkü pubg veya cs go oynamıyoruz.

Uzaktan asas,priest,warrior her kim geliyorsa onları rahatlıkla farketmemiz ve ona göre pozisyon almamız gerekiyor, fakat görüntü geç render edildiği için bunu anlayamıyorum. PVE olarak oyun kusursuz diyebilirim çünkü PVE yaparken Protean veya Lunaskar'da herkesin çıplak görünmesi bi anlam ifade etmiyor. Çünkü farmına ve expine bakıyorsun görüntü çok mühim değil. Fakat PVP için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü DV'de taktik yapamıyoruz herkes bebek sahilindeki Suriyeli eleman gibi çıplak şekilde koşturuyor :D Kısaca savaş alanlarında zırhlar ve silahlar oyuncuyu motive etmeli diye düşünüyorum.

Her şeye rağmen bu oyunu çok seviyorum.
Umarım daha iyi yerlere gelir de malum oyunu komple tarihten siler.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt