Öneri oyunu bıraktım kişisel görüşlerim şu şekilde

lord1401

Üye
merhabalar şuan itibari ile alfayı bırakmış durumdayım 70 lvl oldum bir haftadan fazla oldu ve yapacak birşey kalmadı görüşlerim şöyle
1 50 lvl arası çok kolay 50 -60 lvl arası çok zor görevler komik oranda exp veriyor
2. olarak görevleri 40 40 yapmak 60 tan sonra 120 160 adet mob kesilmesi tamamen fantazi. kimse sizi görev yapacagınız yerde tam parti beklemiyor sonuçta.
3. olarak ölüm efektleri berbat şekilde char armut gibi düşüyor
4. olarak death valley de birçok bug mevcut görünmez asaslar alakasız damageler gibi
5. olarak karakter ve hp mp barı çok alakasız warıor 4 skilde mana bar sıfırlıyor hp mp pot tıkanıyor ve defansı çok az asastan 2 yiyor(warior tank karakter olduğu halde) priestler 2 yiyor birçok skili hatalı buflar gelmiyor heal atamıyor sürekli takılıyor ve 2 yiyor. mage istisnasız tek yiyor moblara karşı güçlü pk da çok zayıf. asas fazlasıyla abartılmış warıor karaktere 2 atıyor moblara karşı çok zayıf. okçular aynı keza pk da iyi moblara karşı çok zayıf.
6.olarak exp kasmak burada bile zor gelirken(7x ecp geliyor ve exp sc var) oficalde nasıl olacak tahmin edemiyorum
7. olarak alfa olduğu halde item dropları berbat halde 2 3 saatte 1 item aldığımız günler oldu bu şekilde neyi nasıl test ediyoruz anlamadım ne rune kasabildik ne item kasabildik.
8. olarak upgrade işleminde bir problem var 100 itemden 80 tanesi +6 ya basarken yanıyor geri kalan 20 tanesi de +7 ye atarken yanıyor 1 yada 2 tanesi +7 geçerse şanslısınız.
9. olarak solo farm yada exp imkansız. görev yapmak yarım saat sürüyor 600 600 vurarak 7 -8 k hp si olan yaratıktan 40 adet kesmeniz gerekiyor ve komik oranda exp veriyor.
10. oyun çok fazla oranda bilgisayarı yoruyor optimizasyon sorunu hiçbir şekilde çözülmüş değil. en düşük ayarlarda bile alev alacak gibi yoruyor(bilgisayarım gayet iyi durumda )
11. olarak görevler alakasız şekilde görev materyali istiyor 10 adet görev materyali istiyor 120mob kesince30 adet görev materyali geliyor 8 kişilik bir partide siz hesaplayın
son olarak oyunun çok fazla eksiği var ve oyun üreticilerinin bunlarla ilgilendiğinin farkındayım. ama gerek dupe olsun gerekse tl ile item gold satışı olsun keyifli bir alfa süreci sunamadıklarını düşünüyorum. solo oyuncuların zaten hiçbir şansı olduğunu düşünmüyorum. bu derece düşük upgrade ve item droplarının olması gerçekten ilginç kim neyi nasıl test edecek anlayamadım .oficalde oynarmıyım karar veremedim umarım sorunlar düzeltilir ve stabil hale gelir. keyif alarak oynayacağımız bir oyun olur. iyi akşamlar dilerim

albatros

Üye
61 lwl warrior olarak şunu söylemek istiyorum;

Şu an gerek czdeki görevler gerek oyun içi solo olma dezavantajı olsun hepsi birleşince tıkandım.
Arkadan gelen oyuncular var mı diye bakıyorum hani onlarla pt yapalım o da yok.
Cz'de zaten adam kesemiyorsun haliyle pt olmadan mümkün değil :) (en basitinden koşamıyon ki :D)
Bi daha warrior mu sorusu mu yoksa bi daha rise online mı ! Bilemedim.

ANGEL

Üye
Abi güzel tespitler çoğuna katılıyorum,vakit ayırıp bunları yazmanız çok güzel,umarım yetkili birileri bu yazılanları okuyorlardır.
Ben şahsen çoğu şeyin düzeltileceğini umuyorum,bu oyunun başarılı olması için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım.
Bende alfayı test etmeyi bıraktığımda bunlara benzer tespitlerle konu açmıştım,konunun altında 1-2 kişi birbirine girdi diye konuyu kapattılar,kişilere ceza vermektense,umarım bu konuda kapatılmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt