Öneri Oyunu Kapatın

JaxSui

J
Anladık bir şeyler ters gitti ama böyle de oyun açılmaz. Lütfen oyunu kapatın ve ne zaman hazır olursa o zaman açın. Böyle daha fazla tepki topluyorsunuz.
Oyunun yılmaz savunucusu olarak beni bile hayal kırıklığına uğrattığınız için teşekkür ederim.

Lütfen oyunu kapatın ve doğru düzgün tamam dediğinizde oyunu açın.

mrares

Üye
O saçma bir şekilde hazırda olan crafting kapandıktan sonra 10 gün geçti ve üstüne üstlük official olarak sonraki patchde getireceğiz dediler. Ben de uzun uzun bir şeyler falan yazılıdır diye düşünerekten yama not sayfasını açıyorum. Elimde Ctrl+f'de hani hızlıdan bulayım derdindeyim Craft yazdım 1 tane şey çıktı o da bu 26- Craft düzenlemeleri devam ediyor. hahahaha :D Bir önceki patch cümleleri de şu 10- Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır.
Biz oyuncular olarak sizin hazırladığınız bu oyuna hayatımızı vermeye hazırken, siz developerlar ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Madem attack istiyorsunuz buyrun abi o craft açılana kadar o attack yenilecek. Oyunun ana damarını Life Skill'i aç milleti alıştır sonra kapat sonra bir sonraki patchde gelecek de sonra getirme bir de üstüne saatlerce beklet milleti sonra da işte düzenlemeler devam ediyor crafting ile ilgili gelecek bir ara.

Oldu :D

brit

Üye
Craft için premium almış biri olarak benden 10 gün yediler. 10 günlük premium takviye edecekler mi? tabi ki hayır.

Pr0life

Üye
artworks-FoRKdvExsUTq7YUf-szjd7A-t500x500.jpg

mrares

Üye
Craft için premium almış biri olarak benden 10 gün yediler. 10 günlük premium takviye edecekler mi? tabi ki hayır.
Ben de dün aldım tabii ki gelmeyecek o premium ne yapalım admin bey cevabınız nedir? Hani Life Skill getirecekdiniz ya getirdiniz ama Life Skill'i değil nefreti getirdiniz siz.

ssfundamental

Üye
O saçma bir şekilde hazırda olan crafting kapandıktan sonra 10 gün geçti ve üstüne üstlük official olarak sonraki patchde getireceğiz dediler. Ben de uzun uzun bir şeyler falan yazılıdır diye düşünerekten yama not sayfasını açıyorum. Elimde Ctrl+f'de hani hızlıdan bulayım derdindeyim Craft yazdım 1 tane şey çıktı o da bu 26- Craft düzenlemeleri devam ediyor. hahahaha :D Bir önceki patch cümleleri de şu 10- Crafting sistemi geçici olarak bakım moduna alınmıştır. Bir sonraki patch ile birlikte, meslek sistemindeki eksiklikler giderilmiş olacaktır.
Biz oyuncular olarak sizin hazırladığınız bu oyuna hayatımızı vermeye hazırken, siz developerlar ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Madem attack istiyorsunuz buyrun abi o craft açılana kadar o attack yenilecek. Oyunun ana damarını Life Skill'i aç milleti alıştır sonra kapat sonra bir sonraki patchde gelecek de sonra getirme bir de üstüne saatlerce beklet milleti sonra da işte düzenlemeler devam ediyor crafting ile ilgili gelecek bir ara.

Oldu :D
Craft sistemi hazır olduğunda geçici olarak kapat sonra aç dediğin gibi.İlk yamadan açılacak deyip daha sonrasında hiçbir açıklamada yapılmadan bu şekilde açılması tam bir komedi bizim açımızdan da.Büyük hayal kırıklığı.

mrares

Üye
Craft sistemi hazır olduğunda geçici olarak kapat sonra aç dediğin gibi.İlk yamadan açılacak deyip daha sonrasında hiçbir açıklamada yapılmadan bu şekilde açılması tam bir komedi bizim açımızdan da.Büyük hayal kırıklığı.
Hayal kırıklığının ötesine geçtiler bugünkü attıkları adımla. 45 Dakika adam discord kanalından ne yazsam linç yemem diye düşünürken 1 cümle yazdı. Yarım saat sonra not geldi. Ortada gelen adam gibi bir güncelleme yok. Kayda değer bir şey yok. O iğrenç kaskı kapatma gelsin dedik 1 aydır forumda konusu var müslümanlığın doğuşu gibi yükseldi konu 1 tane adminden cevap gelmedi. Aha bak bugün girdim oyuna sonuç bu:

:D Craft'da kapalı ecişli bücüşlü bir şey de var ekranda.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Okçu karakterinin sorunları o kdar çok dile getirildi ama hiç bi sorun yakmuş gibi yapılmasını anlayamıyorum.Bize deyin o zaman okçu karakerinin hiç bi sorunu yoktur olan budur,bizde ona göre hedefimizi, planımızı yapalım.Kimse yanlış anlamasın okçu için fazladan bi şey istemiyorum olanı düzeltsinler yeter.Premium dün bitti premiumla birlikte kostüm,pelerin ws.. bi şeyler alacaktım ama karar veremedim okçuya devammı yoksa yan carla başka bir karaktermi?

Son düzenleme:

jagermeister34

Üye
Okçu karakterinin sorunları o kdar çok dile getirildi ama hiç bi sorun yakmuş gibi yapılmasını anlayamıyorum.Bize deyin o zaman okçu karakerinin hiç bi sorunu yoktur olan budur,bizde ona göre hedefimizi, planımızı yapalım.Kimse yanlış anlamasın okçu için fazladan bi şey istemiyorum olanı düzeltsinler yeter.
Kesinlikle birebir katılıyorum.

chatlax035

C
Bu yama değil belli oldu AH de kapalı güya hepsi seçeneği eklenmiş çalışmayan AH ye :)

JaxSui

J
Foruma bir göz attığınızda görürsünüz AH çalışmıyor diyenler Chat çalışmıyor diyenler vs vs.. Bunlar bugün güncellenen konular. Demek ki olmamış. Oyunu kapatmak için neyi bekliyorsunuz? @SunRise Kapatın gerekirse 2 gün sürsün ama bitsin yani...

mrares

Üye
All seçeneği zaten vardı az biraz çalışıyordu. Olanı da bozuyorlar, olmayanı getirmiyorlar, hazırda olanı da kapatıyorlar. Kapatın abi oyunu o craft gelene kadar kendi sözünüzü kendiniz yerine getirdiğiniz zaman açarsınız oyunu.

JaxSui

J
Hala AH bozuk Hala chat ekranında yazıları büyüttüğüm halde başka bir yazı gelince font küçülüyor. Hala harita ve kanal değiştirince %0 a çektiğim müzik açılıyor. Hala üzerimde buff varken karakter buff veriyor... Arkadaşlar bakın yazılımcı değilim bilmediğimden soruyorum bunları stabil hale getirmek çoook mu zor ? Oyun açılalı 1,5 ay oldu. Hiç mi para kazanmadınız? ekibinizi bir zahmet genişletin adam alın... Siz de haklısınız. Bu şekilde bir kere premium alan bir daha almaz...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt