Oyunu oynanmaz hale getiren iki konu

tekilaicelimm

Üye
Merhabalar,

Gerçekten de eziyet haline gelen iki konu var,

1. kendi ırkımızdan birini mouse ile seçmek bu kadar zor olmamalı, yani parti liderini seçmeye çalışıyorsun etrafında dön baba dön, sol tık tıkla tıkla seçemiyorsun bir türlü, ya da parti başkanısın yoldan geçen birini partiye alacaksın üstüne tıklayıp adamı seçemiyorsun bir türlü, kanser ediyor bu beni.
2. ise mesaj kutularının küçültülememesi, mesaj kutusunu başka yere taşıyıp sonra küçültebiliyorsun, bu da ayrı bir kanser türü.

hızlıca çözülebilecek sorunlar diye düşünüyorum, iyi oyunlar.

Anthelior

Üye
Ayrıca oyunda farenin arayüze takılı kalması sorunu devam ediyor. Zindan sırası penceresi, meslek pencereleri falan hep sorunlu. Arkadaşın dediği gibi sinek küçük ama mide bulandırıyor. Ve bu uzun süredir devam eden sorun. Çok uzun süredir... Bıktırdı artık.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhabalar,

Gerçekten de eziyet haline gelen iki konu var,

1. kendi ırkımızdan birini mouse ile seçmek bu kadar zor olmamalı, yani parti liderini seçmeye çalışıyorsun etrafında dön baba dön, sol tık tıkla tıkla seçemiyorsun bir türlü, ya da parti başkanısın yoldan geçen birini partiye alacaksın üstüne tıklayıp adamı seçemiyorsun bir türlü, kanser ediyor bu beni.
2. ise mesaj kutularının küçültülememesi, mesaj kutusunu başka yere taşıyıp sonra küçültebiliyorsun, bu da ayrı bir kanser türü.

hızlıca çözülebilecek sorunlar diye düşünüyorum, iyi oyunlar.
Merhaba,

2. Madde için şimdilik UI optimizasyonu kapatıp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Question-X

Üye
Bide mesaj kutusunun butonlarına tıklamakta ayrı bir yetenek istiyor çoğu zaman algılamıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt