Oyunu tahminen ne zaman stabil oynarız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Raymond

Üye
Oyunun kopup gitmesi , action house'un bozuk olması ve daha bir çok sorun tam olarak ne zaman stabil oyun oynayabilcez ?

Rhine

Yönetici
Game Master
Merhabalar, Auction House şuanlık bakım moduna alınmıştır. Gün içerisinde tekrar aktif edilecektir. Anlayışın için teşekkür ederiz.

NoobTeam

Üye
Merhabalar, Auction House şuanlık bakım moduna alınmıştır. Gün içerisinde tekrar aktif edilecektir. Anlayışın için teşekkür ederiz.
abi keşke magelerin konularına arada baksan be ordakilerde insan vatandaş oyuncu anne baba abi kardeş

berktun

Üye
12k canlı mele partiye eğlensinler diye arada havai fişek gösterisi yapıp sahneyi ağız üstü yere düşerek tekeden bir class vardı o mu? Hani silahlarıda common unique neredeyse aynı vuran ne bileyim herkeste yarım el skill kullanma varken full animasyonu bekleyen, lureleyecek slotu bulunmayan teklileri okçudan hallice vuran bu sebeple rowda bile kasarken staff vurarak daha fazla dpsi olan, elinde değnek üstünde kumaş sarılı gezen çünkü herşeyi aşırı fazla int isteyen bu sebeplede ya hp ya def yada damage tercih etmek zorunda kalan, int verse priestle birlikte rogue ve warriorun Hp verip mana kazandığı gibi hp kazansa olmayacak olan, şuanki durumda boss altına vurup döner ekmekçi kesmek ve blood valleyde kapı tutmak harici işlevsiz ve zinhar solo oynanamayan class mı?
Hiç tanıdık gelmedi :)

Raymond

Üye
Sanırım hala aktif değil. Toplayıcılık ve meslek kasıyorum kastıklarımı Action House üzerinden satarak ilerliyorum ve şu anda Dorion'a gidip pazar kuruyorum. Ben bunun için Premium alıyorum bunun telafisi ne olacak ?

Rhine

Yönetici
Game Master
Auction House aktif edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt