Öneri Oyunu Yiğeceğiz Peki Sonrası ?

sakarat15

Üye
Rise Online'ın başarılı olacağı aşikar, oyun resmiye çıkıyor, her yeni şeyden çok lezzet alındıği gibi tad alarak oynayacağımıza eminim, zamanla nice emeklerimiz, anılarımız birikecek ve sevgimiz, bağlılığımız artacaktır, şüphesiz bu aşamalardan geçilecek, oyun bir şekilde ilk yılını, ikinci, üçüncü yılını devirecek, belki de çok büyük bir başarı sağlayacak.

Perspektifi biraz genişletip sizi bir kaç yıl sonrasına götürmek ve ekipten ricada bulunmak istiyorum, bu noktada sadece bugüne dek bu milletin hatta tüm dünyanın oynadığı, bugün yaşamayan diğer MMORPG oyunlarının batış hikayelerine ve neden battıklarına bakın, tipik hataları özellikle asya şirketleri birçok MMO da yaptılar.

Böyle bir işe girişirken bu hikayeleri bilmemek ciddi saçma ve eksiklik olur zaten, ancak alınan dersler malum oyunda kalmasın, neredeyse tüm MMO'ların sonu aynı ve aşağı yukarı aynı nedenden oldu, açgözlülük veya projeyi bir noktadan sonra sadece gelir kaynağı olarak görmek, ekipten tek ricam onların hikayelerini iyi kavrasınlar.

"Akıllı insan kendi aklını kullanandır, daha akıllısı ise başkalarının aklını kullanandır."

Mileenaaa

Üye
Yaşananlardan ders çıkarmak ömrü uzatır. En basitinden genienin para ile satılmayacak olması bile oyunun ömrüne ömür katar.

sakarat15

Üye
oto bot olursa oynamicam keson bilgi mi
Koxp olabilir diye düşündüm ilk aşmada, sonra botun ne sıkıntılara yol açtığınıda hatırladım, slot kalmıyor oyunda, 3 ay slotu elinde tutan arc koxplar gördüğümü hatırladım, günümüz oyunlarında olacak şey değil, eski kafalılık yapmamak gerek, özellikle yeni nesil oyuncu kitlesi de dahil olursa bu tarz durumlara şahit olduğu an gider başka oyun oynar, bizim gibi mücadele etmez, açıkçası bunca yıldan ve yaştan sonra eski oyuncular da etmez herhalde.

Kostümler az da olsa özellik verecek mi?
Sizi diğerlerinden farklı gösterecek birbirinden farklı zırhlar!
(Oyun içi herhangi bir bonus etkisi bulunmamaktadır)

görseller gözükmüyor bende gözüken var mı farklı tarayıcılarda denedim olmadı

sakarat15

Üye
Yaşananlardan ders çıkarmak ömrü uzatır. En basitinden genienin para ile satılmayacak olması bile oyunun ömrüne ömür katar.
Kesinlikle, böylesi firmanında çıkarına olur, üç kuruş para için koxpla denge bozmaya, emeksiz kazanç yolu açmak ve oyuncuları slot salmayanlar için oyundan soğutmaya değmez.

Dilefruz

Üye
Rise Online'ın başarılı olacağı aşikar, oyun resmiye çıkıyor, her yeni şeyden çok lezzet alındıği gibi tad alarak oynayacağımıza eminim, zamanla nice emeklerimiz, anılarımız birikecek ve sevgimiz, bağlılığımız artacaktır, şüphesiz bu aşamalardan geçilecek, oyun bir şekilde ilk yılını, ikinci, üçüncü yılını devirecek, belki de çok büyük bir başarı sağlayacak.

Perspektifi biraz genişletip sizi bir kaç yıl sonrasına götürmek ve ekipten ricada bulunmak istiyorum, bu noktada sadece bugüne dek bu milletin hatta tüm dünyanın oynadığı, bugün yaşamayan diğer MMORPG oyunlarının batış hikayelerine ve neden battıklarına bakın, tipik hataları özellikle asya şirketleri birçok MMO da yaptılar.

Böyle bir işe girişirken bu hikayeleri bilmemek ciddi saçma ve eksiklik olur zaten, ancak alınan dersler malum oyunda kalmasın, neredeyse tüm MMO'ların sonu aynı ve aşağı yukarı aynı nedenden oldu, açgözlülük veya projeyi bir noktadan sonra sadece gelir kaynağı olarak görmek, ekipten tek ricam onların hikayelerini iyi kavrasınlar.

"Akıllı insan kendi aklını kullanandır, daha akıllısı ise başkalarının aklını kullanandır."
Merhaba,
Güzel bir yazı olmuş, çoğu MMORPG oyunu para uğruna çok oyuncu kaybetti. Rise Online yonetiminin bunları gördüğünü ve farklı olacağını düşünüyorum. NFT ve Roko projesi çok güzel bir adım oldu ve bazı şeylerin cevabı olacaktır diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt