Oyunum pazarda donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaLnizGenc

Üye
Merhabalar
Bilgisayarımda su özelliklere sahip birisiyim
Ryzen 5 1600
MSI armor 570 8 GB olan model
8 GB ram

Canavar keserken arada direk oyundan atıyor daha sonra pazara bakayım derken direk ekran donuyor .hiçbirsey yapamıyorum. Çok çaresiz kaldım
Ayarların hepsini en düşük sisteme de alsam CPU aşırı yüksek diyor .

3 4 sene önce toplamıştım bilgisayarı bir ümit ile oynarım dedim ama nafile yardımcı olabilecek bir dost arıyorum

CuthalionAegnor

Üye
Ekran kartını güncelle akşamda sana görüntü ayarlarımı atayım cpu ekran kartına gücü bölen ayarları var

MiceS

Üye
Kardeşim 8 GB ram yetersiz kalıyor. Oyun zaten tek başına 4gb kullanıyor. Windows delansa 2-3gb kullanıyor. PC ondan dolayı sıkışıyor. 8 GB ram ekleme yap sorun düzelir. Aslında işlemcinin biraz yukseltsen tadından yenmez

YaLnizGenc

Üye
Kardeşim 8 GB ram yetersiz kalıyor. Oyun zaten tek başına 4gb kullanıyor. Windows delansa 2-3gb kullanıyor. PC ondan dolayı sıkışıyor. 8 GB ram ekleme yap sorun düzelir. Aslında işlemcinin biraz yukseltsen tadından yenmez
Ağabey ekran kartım kötü değil değil mi bendeki sorun ram ise 4 GB daha takarım işlemci olarak hangi model olur bilmiyorum

YaLnizGenc

Üye
IMG_20220615_154057.jpg

Direk oyundan atıyor lütfen yardım

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

İşlemci veya Ekran kartı kısmında sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ryzen 5 1600 Ekran Kartı OC ile 4.2 değerine kadar çıkabiliyor.

Olabilecek sorunlar 8 GB Ram dolayısıyla veya güncel olmayan sürücü ile alakalı olabilir. Sürücü kısmı düşük ihtimal ancak kontrol etmeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt