Oyunun Bazı Şeylere Alerjisi var

starboy61

Üye
Oyunun AMD işlemcilere özel sanki alerjisi var 3 tür death valleyden doriona ışınlanamadım kapatıp açmak zorunda kaldım oyunu takılıp kalıyor yükleme yerinde oyununuz harbi bozuk ya hiç de ileri gitmiyor yani. Bildiğin oyun işlemciyi emiyor sömürüyor.

Dilefruz

Üye
Oyunun AMD işlemcilere özel sanki alerjisi var 3 tür death valleyden doriona ışınlanamadım kapatıp açmak zorunda kaldım oyunu takılıp kalıyor yükleme yerinde oyununuz harbi bozuk ya hiç de ileri gitmiyor yani. Bildiğin oyun işlemciyi emiyor sömürüyor.
Merhaba, AMD ekran kartları genel olarak tüm oyunlarda sorun yaratıyor bilginiz olsun.

Lady

Üye
Amd ekran kartım var
Merhaba, AMD ekran kartları genel olarak tüm oyunlarda sorun yaratıyor bilginiz olsun.
AMD ekran kartım ve intel işlemcim var ve Rise Online dışında hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım daha. Ayrıca arkadaş AMD işlemcilerden bahsetmiş.

Dilefruz

Üye
Amd ekran kartım var

AMD ekran kartım ve intel işlemcim var ve Rise Online dışında hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım daha. Ayrıca arkadaş AMD işlemcilerden bahsetmiş.
AMD Ekran kartıları kullanan arkadaşlarım, ismini vermem doğru olmaz çoğu oyunda sıkıntı yaşadı. Oynadığınız oyunlar ile uyumlu olabilir o yüzden sorun yaşamamış olabilirsiniz. Rise online'da AMD ekran kartları ve işlemciler bir tık sorun yaratıyor. Geliştirici ekibin bu konuda bilgisi var umarum en yakın zamanda sorunlar çözülür.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt