Öneri Oyunun Boyutu Cok Yüksek !!

MuratÇakır

Üye
Selam aleyküm bu Konuyu acma sebebim oyunun boyutu Cok 24 saat acık kaldı bilgisayar daha dosya indiriyor bunun boyutu düşmedigi taktirde player gelicek diye beklersiniz
usko -dosya boyutunla bu oyunun boyutu cok cok yüksek ! 24 saat dir oyun yüklensin diye acık bıraktim ! daha yüklenmedi bune ya adamı cileden cikartiyor !

Xelu

Yeni Üye
dostum uskonun oyun motoru ve kaplamaları ortada , bu oyunun tabikide boyutu yüksek olucak kıyas yaparken biraz izan lazım , kendi internet sorununuzu globalleştirip saçma sapan fikirler türetmeden önce bi sağlıklı düşünün derim ben. rise'ı kıyaslyacaksan başka bir mmorpg ile , yeni nesil bir mmorpg ile kıyaslaman gerekir. 20 yıl öncesinin oyunu iğrenç piksel piksel görüntülerin düşük yer kaplamaları çok ama çok aşırı normal 40 gb indirip başka bir mmorpg yi oynayan insanlar var ömründe usko ve pvp leri dışında oyun oynamamış biri olarak bu konuyu açmışsın belliki. şimdi sen söylemeden ben söyliyim evet metin 2 de oynamışsındır , ben sana benzer yıllar arasında başka 2 oyun daha söyleyeyim git onların boyutlarınada bak wow , aion , archeage laf olsun torba dolsun diyede konu açılmaz bu ne yahu

lMorteux

Üye
Selam aleyküm bu Konuyu acma sebebim oyunun boyutu Cok 24 saat acık kaldı bilgisayar daha dosya indiriyor bunun boyutu düşmedigi taktirde player gelicek diye beklersiniz
usko -dosya boyutunla bu oyunun boyutu cok cok yüksek ! 24 saat dir oyun yüklensin diye acık bıraktim ! daha yüklenmedi bune ya adamı cileden cikartiyor

İndimi knk :D

umydn

Üye
usko -dosya boyutunla bu oyunun boyutu cok cok yüksek ! 24 saat dir oyun yüklensin diye acık bıraktim ! daha yüklenmedi bune ya adamı cileden cikartiyor !
Sizin hızınız veya sisteminiz ile alakalı bir problem olabilir. 35mb internet ile ortalama 5 saatte indirdim. İlk gündü. Bayağı yoğun olmasına rağmen 5 saatti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt