Oyunun Büyük Sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fizban

Yeni Üye
Merhabalar. Çocukluğumdan itibaren mmorpg oyunları oynayan biriyim. An itibariyle wow hardcore oynuyorum. Oraya yeni eklentiler geleceği için kısa süreliğine baska oyunlara bakmak istedim ve aklıma Rise Online geldi. Az buçuk fikir sahibiydim önceden ama hiç başlamamıştım. Oyun Türk yapımı olduğu için bu değerlendirmeyi yapıyorum umarım kötü algılamazsınız. Sadece 20 dakika civarı oynadığım için başka sorunları hakkında görüş bildiremeyeceğim.

1) FPS sorunu. Gtx 1650 ti ekran kartına sahip 3-4 sene içinde alınmış ortalama üstü bir cihazım var. Hatırladığım kadarıyla 7 tane grafik seçeneği vardı ve ben "very low" yani en düşük ayarlarda oyunu oynadım. Sonuç ise inanılmaz kötü. Yani daha ilk moblarda 30-40 fps alıyorum. Savaş alanı veya kalabalık ortamda alacağım fps'i düşünemiyorum.

2) Premium çeşitliliği. Oyun açıldığında yanlış hatırlamıyorsam 1 tane premium çeşidi vardı. Şimdi bu sayı 5 yapılmış. Oyun tamamen kötü haldeyken (oyun fps düşüklüğü yüzünden oynanmıyor) bu tarz saçmalıkların yapılması "amacımız ne kazanırsak kârdır" demek mi? Daha açık yazmak isterdim ama suç unsuru oluşturabilir. :D

3) Grafikler rezalet. Yani 2022 de çıkmış bir oyun diye hatırlıyorum bu oyunu. 2024 yılındayız ve sanırım artık beta kısmı da bitti. 2024 yılında bu kadar kötü grafikte bir oyunu nasıl oynamamız planlanıyor? 20 sene önce yapılmış mmorpg oyunlarında daha iyi grafik vardı. Bakın 2004 yılından bahsediyorum, paradan daha 6 sıfırın atılmadığı yıllar. Her şey çok donuk. Daha da üzücü kısmı bu grafiğe fps sorunu yaşamak sanırım.

4) Fiyatlar. Kimseden geri kalmayacağım yani en üst düzey premium paket alacağım dersen 850 tl. Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz? Başka mmorpg oyunlarının fiyatlarına hiç bakmadınız sanırım.

Rhine

Yönetici
Game Master
Merhaba,

1) Sistem veya donanımlarınız ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Discord üzerinden bana özel mesaj iletebilirseniz, gerekli incelemeleri sağlayabiliriz.
2) Açık olan Aarvad sunucusunda birçok kullanıcının öneri ve taleplerinden ötürü, Premium çeşitleri arttırılmıştır.
3) Eğer grafik ayarlarını en düşük ayara alarak oyunu deneyimlerseniz, bu durum ile karşılaşmanız normal olmaktadır.
4) Yaşanılan fiyat dalgalanmaları ve ekonomik sebepleri göz önünde bulundurduğunuz takdirde, fiyatların TR bazında uygun olduğunu görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt