Oyunun drop sistemi stabil çalışmıyor veya mantıksız

erkutrx58

Üye
Selamlar,

1 haftadır droplarla ilgili bir keşif yaptık 5 saatlik süreyi baz alarak 1 hafta boyunca uyguladığımız yöntem geliştirdik, Yöntem uygulamadığımız klasik farm karakteri 5 saatte maximum istediğimiz 12 drobu aldı, yöntem uyguladığımız farm karakteri 17 drobun altına düşmedi, her iki karakter +61 bp +7 fabric set ve +8 takı set aynı atack saatte mob kesme sayısı hemen hemen aynı, yani kısaca yetkili arkadaşlar hurafe diyebilir ama 1 hafta boyunca hiç mi yöntem uygulamayan farm karakteri diğer yöntem uygulanana karaktere göre + droba geçemez kamuoyuna bırakıyorum =)

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Böyle bir konu açarak ne tepki almayı amaçladığınızı merak ettim. Sadece sizin bildiğiniz bir yöntem var ve dropları arttırdığınızı iddia ediyorsunuz. Napalım yöntemi söyleyin diye yalvaralım mı nedir yani?

melih42

Üye
yöntem deniyom sadece 5 para etmez itemlerde işe yarayabiliyor yöntemde yaratık kesip durup bekleyip kesmek ne olacak zor çıkan itemler gene çıkmıyor uğraşmayın ancak wormde paper kasmaya yarar bu taktikler

mmtakiff06

Üye
6 saat grim repaer sonuc ? (5 k pot cepten) 4m para biz saldık abi saldık böyle olmaz!

erkutrx58

Üye
Selamlar,
Böyle bir konu açarak ne tepki almayı amaçladığınızı merak ettim. Sadece sizin bildiğiniz bir yöntem var ve dropları arttırdığınızı iddia ediyorsunuz. Napalım yöntemi söyleyin diye yalvaralım mı nedir yani?
Daha fazla efor harcayıp daha çok kazanamadıgın icin bu konuyu açtım yazılım ekibi daha iyi bilir drop sistemini.

ametay

Üye
Selamlar,
İstediğini yapsın. Yazılımı şunu, bunu yapmakla değiştirmez, bir hatası yoksa. İtemler belirli bir % ile drop atıyor. O yüzden amuda da kalksa o yüzde değişmeden drop oranı değişmez. Bunu peş peşe de atabilir. Çok uzun süre sonra da atabilir ama oran aynıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt