Oyunun eksikleri Hk. [olmasi gereken geç kalinmiş eksi̇kli̇kler]

Heaven1Mavii

Üye
Arkadaşlar oyunun 3 betasından beri aktif oynayan biriyim, Oyun içi nick: Heaven1Mavi bir çok camiada iyi kötü tanırlar bilinirim.

Oyun hakkında olması gereken ve bir kaç şeyi dile getirmek istiyorum nezaketen yapmanız gereken şeyler aslında.

1. Oyundaki arcane scroll yani upgrade yaparken % şans arttırma olayı sadece coin ile değil normal sattığınız rise cash ile de olması gerekli.

2. Okçu damageleri 60 skili dahil en ezik mageye veyahut asasa 150 200 vuruyor damageler zayıf tekli skiller özellikle. magenin 1k novasının olduğu yerde 200 250 ok damagesi gülünç.
3. Lunaskar Protean Death Walley Dorion farketmeksizin canavarlarda sıkıntı var bazıları agresif bazıları normal bazı slot vuruyor bazı slot vurmuyor bunun düzeltilmesi lazım.
4. Oyunda yanlış karakter açmış veya karakterini belli bir yere kadar kasmış bulunduğu clandan yada ortamdan memnun olmayıp karakter değiştirmek isteyen kişlier var oyuna en acil şekilde Job Changes getirilmelidir adam mageden okçuya warriorden prieste dönmek isteyebilir fiyatı 700 900 1200 size kalmış birşey diyemem (fiyatı abartılmaması dileğim ile.)

5. Oyunda sistem destek mesajı ve parti mesajları aktif çalışmıyor PM Whisper butonu konulması gerek adam pazar kurduğunda sağ tık yapıp pm atamıyoruz /w yazmayı bilmeyen arkadaşlar var.
6. Işınlanırken herhangi bir camp değiştirirken chanel değiştirirken oyundan atma sorununu artık gidermeniz gerekiyor oyunun açıldığı günden bu yana kaç gün oldu crash hataları ve oyundan atmadan herkese gına geldi.
7. Warrior 60 skilinde uzaklık yakınlık mesafe sorunu mevcut.
8. Priestin Party heal skillerinde bug mevcuttur üst üste atıldığında bazen basmıyor failed veriyor.
9. Magenin range oranı fazlasıyla kısalmış betadaki gibi bir tık düzeltilmesi gerekiyor.
10. Upgrade oranları açıklanmalı aşırı dengesiz bir upgrade var bu oranları bilerek yapılmalı oyun ilk başta zor olmalı anlıyorum fakat oranlarında açıklanması net olmalı.
11. Oyunda Mining Fishing Crafting herhangi bir detaylı konusu yok yayında açacağız dediniz fakat bir dönüşüm yapılmadı. Oyuncular 1m 10m lik fish rood mining aldı ve bir çok kişinin elinde kaldı. En azından madem sorunlu şuan sistem o kişilerin o itemi npcye satışı da aynı 10m olmalı sistem düzeltilene kadar sadece benim bildiğim 7-8 kişi var fish rood pixacle alan 10mlik.
12. Mağazaya getirdiğiniz kanatların petlerin ve setlerin ön izlemesi videosu olması lazım insanların bir çoğu wingleri körleme alıyor 5 sanliyelik kısa gif videolar veya fotoğraf şeklinde olmalı insanlar sonuçta para veriyor neye verdiğini bilmesi gerekli ve bunlar bankaya yan çara aktarılamıyor bu büyük bir sorun.

Herkes bizim gibi 3 beta serverinde oynayıp deneyimleyemedi.

Umarım söylediklerim anti olarak algılanmaz ve durumun ciddiyetinin farkında olur yönetim ilgilenirseniz teşekkür ederim..

Son düzenleme:

HiTMUNDO

Üye
12 numara ya eklenecek sey:
aldigimiz kanatlar kiyafetler bankaya aktarilmiyor !! her chara almak zorunda kaldim, ve ayrica biraz özellik verse iyi olmazmi görselden haric?

nafikbkgl

Üye
Oyun örneği vermek reklama girer yanlış olur bilmediğin konu hakkında konuşman saçma olmuş dostum.
31 yaşındayım 7 yaşından beri mmorpg oynarım oynamadığım oyun kalmadı ko, silkroad hariç 70-80 taneye yakın mmorpg oyuna girdim hiç böyle birşey görmedim ki zaten mantıksız

nafikbkgl

Üye
rakion aion legend online albion
aion ve albion oynadım oynadığım zamanlar böyle bir şey yoktu belki ilerleyen zamanlarda gelmiştir. Ama dediğin olay ilk etapta gelmesi çok saçma 4-5 yıl sonra gelirse dediğin mantıklı olur evet çünkü;

adam şuan kasması kolay olan karakteri kasar parasıyla zor olana geçer ama 4-5 yıl sonra oynadığı karakterden sıkılır değiştirebilir ama ilk etapta hatalı bir durum olur

behelit54

Üye
aion ve albion oynadım oynadığım zamanlar böyle bir şey yoktu belki ilerleyen zamanlarda gelmiştir. Ama dediğin olay ilk etapta gelmesi çok saçma 4-5 yıl sonra gelirse dediğin mantıklı olur evet çünkü;

adam şuan kasması kolay olan karakteri kasar parasıyla zor olana geçer ama 4-5 yıl sonra oynadığı karakterden sıkılır değiştirebilir ama ilk etapta hatalı bir durum olur
Doğru mantık

Exe

Üye
5 numaraya kesinlikle katılıyorum. Party chat buglu herkes her zaman yazamiyor o yüzden surekli normal chati kullaniyoruz. Ayrıca birşey yazarken normale mi shouta mı partye mi yazdığımızı anlayamıyoruz, yazarken yazının rengi ilgili chate göre değişmeli veya başına otomatik chatin ismi gelmeli.

Heaven1Mavii

Üye
5 numaraya kesinlikle katılıyorum. Party chat buglu herkes her zaman yazamiyor o yüzden surekli normal chati kullaniyoruz. Ayrıca birşey yazarken normale mi shouta mı partye mi yazdığımızı anlayamıyoruz, yazarken yazının rengi ilgili chate göre değişmeli veya başına otomatik chatin ismi gelmeli.

Aynen öyle.

Rhino

Üye
Warrior Skil Eksiği Var Bence 44'ten 60 Olana Kadar Tek Seri Skil 44 Skili

Adv3NN

Üye
job change sadece priest oynamak ıstemeyenler icin istemiştim yanlış bi algı oluşuyor arkadaşlar bp kötüykendi o olay şuan iyi idare eder pacth attılar ama job change kesınlıkle gelmemeli... oldu adam 3 4 günde 65 level mage kassın gıtsın satsın 65 warriora ceviirp kesinlikle job change olmamalı. ilerleyen zamanlarda olabilir ama böyle bi zamanda asla.

Heaven1Mavii

Üye
job change sadece priest oynamak ıstemeyenler icin istemiştim yanlış bi algı oluşuyor arkadaşlar bp kötüykendi o olay şuan iyi idare eder pacth attılar ama job change kesınlıkle gelmemeli... oldu adam 3 4 günde 65 level mage kassın gıtsın satsın 65 warriora ceviirp kesinlikle job change olmamalı. ilerleyen zamanlarda olabilir ama böyle bi zamanda asla.

olması gerekeni söyledim bu bir görüş bir çok kişinin görüşü sen kendini bencil olarak düşünüyorsun bu oyuna sro + metin2 den + blackden gelen bir çok oyuncu var senin gibi benim gibi kodan gelmiyorlar adamlar adamları sadece ko mantığından bakarak oyuna küstürüyorsunuz gerek yok yeni bir mmorpg oyun bu illa koya benzetmeniz saçma

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt