Oyunun eksikleri Hk. [olmasi gereken geç kalinmiş eksi̇kli̇kler]

ByBrky

Üye
1. Tamamen kalkması gerekli. Çünkü bunun adı p2w.
2. Okçuya kesinlikle düzenleme gelmeli. Katılıyorum.
3. Mobların farklı karakterleri olması normal olan ve güzel birşey.
12. Çok güzel fikir.

Adv3NN

Üye
olması gerekeni söyledim bu bir görüş bir çok kişinin görüşü sen kendini bencil olarak düşünüyorsun bu oyuna sro + metin2 den + blackden gelen bir çok oyuncu var senin gibi benim gibi kodan gelmiyorlar adamlar adamları sadece ko mantığından bakarak oyuna küstürüyorsunuz gerek yok yeni bir mmorpg oyun bu illa koya benzetmeniz saçma
cabaldan tut bütün mmorpglerde 1 sene oynamişimdir en kötü şu kadar diyeyim macro heryerın sorunu cözümü basit bütüm moblar manuel select olacak bitti :D

unchained

Üye
4 kesinlikle gelmemeli.9 dan emin degilim test etmedim.Gerisine katılıyorum.

Heaven1Mavii

Üye
ben görüşlerimi belirttim olması gereken şeyler net yoksa oyuncu kaybetmeye devam edecek.

X A

Üye
Job değiştirme olayı hariç hepsine katılıyorum. Job değiştirme saçmalığını getirme gibi bir hata yapmazlar umarım.

Heaven1Mavii

Üye
yani yeni başlayan oyuncular tarafından bakarak tamamiyle söyledim çünkü çok fazla albion metin2 sro blackden gelen oyuncular var tamam bu oyunun %70 i ko kitlesi oynuyor fakat %30 %20 i otomatikman elemeye gerek yok şahsen clanımda ingiliz olan albion onlinedan gelen jack diye eleman var adam 57 lwl asas ve mage dönmek istiyor ve olmazsa tekrar 4-5 gün kasmayıp oyunu bırakmayı düşünüyor şimdi bu adam ko oyuncusu değil böyle adamı 1-2-3-5 kaybetmeye başladık mı sonrası gelir can dostum anlatabiliyor muyum

Job değiştirme olayı hariç hepsine katılıyorum. Job değiştirme saçmalığını getirme gibi bir hata yapmazlar umarım.

X A

Üye
yani yeni başlayan oyuncular tarafından bakarak tamamiyle söyledim çünkü çok fazla albion metin2 sro blackden gelen oyuncular var tamam bu oyunun %70 i ko kitlesi oynuyor fakat %30 %20 i otomatikman elemeye gerek yok şahsen clanımda ingiliz olan albion onlinedan gelen jack diye eleman var adam 57 lwl asas ve mage dönmek istiyor ve olmazsa tekrar 4-5 gün kasmayıp oyunu bırakmayı düşünüyor şimdi bu adam ko oyuncusu değil böyle adamı 1-2-3-5 kaybetmeye başladık mı sonrası gelir can dostum anlatabiliyor muyum

Haklısın dostumda ben afedersin bir taraflarımı yırttım akşamları 5 saat online olarak 59 olamadım daha. Bende bilirdim mage açıp 65 yapıp job change basıp hadi eyvallah demesini. :)

Heaven1Mavii

Üye
Haklısın dostumda ben afedersin bir taraflarımı yırttım akşamları 5 saat online olarak 59 olamadım daha. Bende bilirdim mage açıp 65 yapıp job change basıp hadi eyvallah demesini. :)

tamam o zaman yeni playeri boşverelim pvpden ve kodan gelenlerle devam edelim güzel dostum doğru mu anladım rise in yönetimine yaz yabancılar ve diğer oyundan gelen adamlara ihtiyaç yok ko ve pvp oyuncusu yetiyor diyelim o zaman ?

X A

Üye
tamam o zaman yeni playeri boşverelim pvpden ve kodan gelenlerle devam edelim güzel dostum doğru mu anladım rise in yönetimine yaz yabancılar ve diğer oyundan gelen adamlara ihtiyaç yok ko ve pvp oyuncusu yetiyor diyelim o zaman ?

Dostum zaten belli bir süre sonra slotlarda exp kasan kalmayınca yeni oyuncular karakter satın alarak başlayacaklar bunu biliyorsun değil mi ?

presto_86

Üye
Arkadaşlar atladiginiz şeyler var oyunda yabancı sayısı çok çok az TL ile bu isler dönmez global bir oyun olması gerekir bende 50 kere söyledim inanılmaz doyurucu görevler olmalı 2004 de değiliz oturup slot kasicaz oyunun ilk hedefi yabancı olmalı kusura bakmayın Türklerin yoğunlukta olduğu oyunlarin akıbeti belli

Kiba

Üye
job change harici güzel. burası pvp veya unofficial sunucu değil. onun yerine bazı bilindik oyunlarda olan ve MAX LVL'den sonra ufak bir itemle tabiki bu item soulbound olmak zorunda ancak onunla kasılabilecek bir sistem belki gelebilir. ama bu dediğim bu oyunun mantığına çok ters bir olay. oyunca 5 ırk 10 tane sınıf olsa o zaman bu dediğim olay mantıklı. ama oyunda 2 ırk 4 sınıf var. saçma bir öneri.

VictoryLoves

Üye
Çoğu istekler hemen hemen tüm oyuncuların ortak talebi, yönetimin aralıksız bir tempo da çalıştığını düşünüyorum, biraz zaman gerçekten onlar için gerekli gibi.

Heaven1Mavii

Üye
job change harici güzel. burası pvp veya unofficial sunucu değil. onun yerine bazı bilindik oyunlarda olan ve MAX LVL'den sonra ufak bir itemle tabiki bu item soulbound olmak zorunda ancak onunla kasılabilecek bir sistem belki gelebilir. ama bu dediğim bu oyunun mantığına çok ters bir olay. oyunca 5 ırk 10 tane sınıf olsa o zaman bu dediğim olay mantıklı. ama oyunda 2 ırk 4 sınıf var. saçma bir öneri.

yanlış düşünüyosun kısmen doğru birazda :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt