Oyunun eksileri artırılarını geçmiş durumda

starboy61

Üye
Valleyde harpylere skila tıyoruz tak diye oyun donuyor Allah kitap aşkına şaka mısınz? Sanki 10 yıllık laptopla giiryoruz oyuna.

Dilefruz

Üye
Valleyde harpylere skila tıyoruz tak diye oyun donuyor Allah kitap aşkına şaka mısınz? Sanki 10 yıllık laptopla giiryoruz oyuna.
Merhaba,
Genel olarak bu şekilde bir sorun yoktur. Sistem gereksinimleriniz düşüktür yada bilgisayarınızla alakalı güncellemeler vs tam olmayabilir.

Refrej

Üye
Merhaba,
Genel olarak bu şekilde bir sorun yoktur. Sistem gereksinimleriniz düşüktür yada bilgisayarınızla alakalı güncellemeler vs tam olmayabilir.
böyle bi cvp olabılırmı ya adamın sıstem gereksınımlerı ıyı herkezde aynı sorun var oyundan cok atıyor death valley 3 tıklıyosun 5 atıyor pazar acılmıyor dorion gezılmıyor 20 bın tl lık sıstem var dorion1 girdinmi 50 fps anca alıyosun siz ciddi ciddi oyunu kötülemeye çalışa bi modsunuz boyle bı basit kalıp cvp seklı olmaz

Laragon

Üye
Görevlerin oyunla en ufak bağı yok. Görevler oyundan kalksa haberim olmaz.
İşler bence aşırı uzun oyuna endeksli. Yani günlerce ot toplasam ilerleyemiyor.
Hile kullanımı çok yaygın ve çok basit. Hile kullanmayan enayi konumunda resmen.
Pazar sistemi yok. Kötü falan değil yok yani, açılmıyor.
Lag ve sistem gereksinimlerine girmiyorum.

Özetle, bir oyunu editleyip daha kötü versiyonunu çıkartmışlar. Daha önce benzer oyun oynamadığım için eğleniyorum, yalan yok, ama 1-2 hafta sonra ben neye zaman ayırdım diye kendime söveceğime eminim :)

Her şeyi anladım da senelerce oyunu çevirmeyi nasıl başaramadınız :D şu forumda sizi bekleyen insanlardan rica etseniz oyun tamamen çevrilirdi bence şimdiye kadar. Neyse umarım daha çok kazanır, daha çok harcarsınız da güzel bir oyuna kavuşuruz.

starboy61

Üye
Ryzen 5 1600 1660 super 16gb ram 256 SSD aynen gereksinimleri karşılamıyorum. Titizlikle pcyi kullanan biriyim nvidia experiencede driver kaçırmam aynen aynen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt