Oyunun görev sistemi o kadar başarısız ki kimse kullanmıyor

Quirah

Üye
Kimse görev yapmıyor çünkü buna değmiyor

Görevleri çıkarınca da 2022 yılında Çin işkencesinden bozma yapay bir grindı "gameplay" olarak insanlara yedirmeye çalışmak akıl tutulmasıdır. Bir oyuncunun 58 leveldan 59 levela geçmesi için 5000'e yakın mob kesmesini istemek çağ dışılıktır. Bakın 58'den 59'u söylüyorum. Bunun sonraki aşamalarında katlanan zorluktan bahsetmiyorum bile.
Modern MMO'ların hepsi levelingi kolaylaştırıp content gameplayine odaklanırken 2002 yılından kalma bir metoda özenmek nedir? Bu oyunun yapım ekibinde yer alan insanların 2022'de bir MMO oynadığını ciddi anlamda sanmıyorum. Exp, görev ve dungeon üçlemesine rework gelmesi gerek. Betaları resmen boşuna yapmışsınız.

Bu arada bunu ticket açarak da yazdım ama ne olur İngilizce bilen birinden danışmanlık alın. Oyunda her gün herkesin binlerce kez gördüğü damage yazıları bile çeviri hatası kaynıyor. Bu kadar dar görüşlü olmayın, global bir çağdasınız.

Son düzenleme:

Aziz

Üye
Görevler konusunda haklısın. Görevler malesef tek düze yapılmış durumda ve bu can sıkıcı bir durum. Ancak dungeonlar henüz açılmadı. Elbette kapalı betada oynadık. Yeterli mi? Hayır. Bana göre dungeon bile değil. Ancak ekip ortaya bir şeyler koymaya çalışmış. Gelişecek midir? Göreceğiz. Yapay zeka olmadan dungeon olmaz malesef. Umarım yeni ve mekanikleri bol olan dungeonlar görebiliriz.

Quirah

Üye
@anartonya
Çok orijinal bir cevap kardeşim. Sen de Çin işkencesine devam edebilirsin. Ya da kafanı açıp yurt dışındaki insanlar neleri seviyor, neleri oynuyor diye araştırabilirsin. O zaman bu işkenceye maruz kalmamış olursun.

Marceline

Üye
Malum oyundan kalan şeyler sadece benzer mekanikler olsaydı keşke çünkü günümüzde level yerine item grind daha cezbedici geliyor insanlara 2022 yılındayız eskileri elbet özlemişizdir fakat bırakın da onlar birer anı olarak kalsın biz bu oyunu yeni nesil geliştirilmeye açık oyun olarak görmüyor muyuz?

Robert

Üye
Adam oyunu oynamıyor bile. Kimse dungeona girmiyor yazmış. Dungeon mu var şuan oyunda ? Oynamadığı oyunu eleştirmiş lan adam bu son nokta artık bundan daha ilerisi yok :D

Skepta

Üye
Tek istediğimiz hızlı level zor item ve hilesiz bir ortam. Oyunda çok eksiklikler var fakat unutmamak gerek bu oyun yayınlanalı daha kaç gün oldu elbet bazı şeyler düzelicektir. Belliki insanları mob kestirerek oyunda tutmaya çalışıyorlar. Dungeon sistemi yerine oturunca bu durum ortadan kalkıcaktır diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt