Oyunun ismi değişsin Rise online yerine Farm Online World bence en uygunu...

_ZamazinGO

Üye
Bir warrior kasam dedim Farmcılar var Pt almıyor mageler burnundan kıl aldırmıyor. Asaslar (archerler) desen Fr 3 4 atıyor Bp priesler desen oyunda gani :) Cz de kasam diyorum belki bişey düşer bakın birşeyler demiyorum bişey çünkü farmcı 2 3 kişi sana bırakmıyor. babasının slotu gibi adam 10 dk çay içip geldim diyor. Warrior kastığıma kaacağıma pişman oldum. Oyun iyiye gitmiyor . . .

UndefeatebLe

Üye
Warrior kasmak diğer joblara göre zor ancak bu oyunun gidişatıyla alakalı bi durum değil. Herşeyde gidişatı irdelemeyi bıraksanız artık .

Alkoer

Üye
Oyunumuz yeni oyuncu dostu değil malesef.

Ben priest oyuncusu olduğum için görevleri kendim yapabildim arada paryi bulup 65 oldum.

Ama diğer sınıflar partiye muhtaç. Lunaskar da soothsayer ve harpy dışında parti bulmak imkansız.

Yeni oyuncunun şuan için lv-item olarak gelişmesi zor.

MaRaKeSH

Üye
priest ve warior kasmak belirli bir yere kadar zulumdur. Bunun oyunun gidişatıyla olan ilişkisini nasıl bağladın merak ediyorum. Sana önerim exp kasan klanlar var birine gir bir kaç arkadaş edin. Emin ol kasılırsın sootslayerde hemen 60 olacam diye bitirme kendini oyunda kasabileceğin bir sürü yer var.

HeaveN

Üye
WarrioR Zaten ekip exp kasmaya uygun tek bence zor oynamak.

JohnPlane

Üye
clan bulun diyorsunuzda oyuna yeni başlamış adam hop diyince clan nasıl bulacak sanki tüm slotlar dolu ve adamı aralarına alacaklar

JohnPlane

Üye
Jobla alakası yok genel olarak oyunda kasmak çok zor ve oyun yönetimi görevlerle 65 olunmasını istemiyor 100bin milyon tane aynı yaratığı keserek 65 olunmasını istiyor o yüzden partiye muhtaçsın ve yeni başladığın için slotlar boş parti bulmak imkansız gibi Allah yardım etsin her gün dungeon falam %5 10 kasarak yapabilirsin ancak yada soothsayerde takılırsın 1-2 o kadar

MaRaKeSH

Üye
Jobla alakası yok genel olarak oyunda kasmak çok zor ve oyun yönetimi görevlerle 65 olunmasını istemiyor 100bin milyon tane aynı yaratığı keserek 65 olunmasını istiyor o yüzden partiye muhtaçsın ve yeni başladığın için slotlar boş parti bulmak imkansız gibi Allah yardım etsin her gün dungeon falam %5 10 kasarak yapabilirsin ancak yada soothsayerde takılırsın 1-2 o kadar

bak bu çok doğru tespit slotlarda adam gerçekten bulunmuyor hagardda neredeyse

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt