Oyunun kuru olması

Barljix1912

Üye
oyun 2 aydır açık ve etkinlik denen hiç bir gelişme yok, aynı hatalar devam ediyor, pazarlara bakamıyoruz bütün serverları gezmemiz gerekiyor, fiyatlar yükseliyor, insanlar sıkılıyor, sadece farm atılıyor, o da şanslıysan 4 5 saatte 30 40 m kasabiliyorsun o da 8 e bölünüyor, insanlar sıkıldı, avrupa da korede yeni bir oyun çıkınca 1 yıl etkinlik sürer, bana şimdi gelip oyuna dungeon getirdiler falan demeyin, bu oyunu zevkine oynayan birisiyim paraylada derdim yok, açıkcası klanım ve ben çok sıkıldık ve genel olarak insanların sıkıldığını düşünüyorum

SvZ

Üye
Katılıyorum.

Son düzenleme:

riseee

Üye
+1 oyun aşırı sıkıcı yapacak hiç bir şey yok.

jeovahjone

Üye
Aynen katılıyorum. Etkinlik gelmesi lazım. Droplar çok düşük para vermeden oyunda item yapmak o yüzden çok zor droplar artsa zaten fiyatları itemlerin düşücek rica ediyorum ilgilenilsin

snowbros

Üye
Yeni güncellemde en azından 1 tane yeni bir etklinlik ekleseler çok güzel olur

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Oyunumuz yeni çıkış yaptığından dolayı ve erken erişim sürecinde olduğumuz için oyunda var olan hata ve eksiklikler üzerinde ekibimiz hız kesmeden çalışmalarını devam ettirmektedir. Ek olarak da yeni etkinlikler üzerinde çalışmalar devam ediyor. Yakın zamanda yeni etkinlikler oyuna aktif edilecektir.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.

WoxHades

Üye
Benim önerim saat 23:00da başlayan kill etkinliği.Ödül olarak da 1000li pot coins epic itemler hatta çok düşük şansla epic takı gibi şans faktörüne bağlı fakat en kötüsünün bile en azından attığın PK'da harcadığın pot şeklinde olan ödüller olması güzel olabilir.

Ogi

Üye
Selamlar,

Oyunumuz yeni çıkış yaptığından dolayı ve erken erişim sürecinde olduğumuz için oyunda var olan hata ve eksiklikler üzerinde ekibimiz hız kesmeden çalışmalarını devam ettirmektedir. Ek olarak da yeni etkinlikler üzerinde çalışmalar devam ediyor. Yakın zamanda yeni etkinlikler oyuna aktif edilecektir.
İyi forumlar.
Bir craftımız vardı 65'den sonra uğraştığımız bari o bir sonra ki güncellemeyle tamamiyle aktif olsun.

JaxSui

J
Selamlar,

İyi forumlar.
En yakın bakım ne zaman ? Zira map değişimlerinde crash yemeye başladım ve Moblar da artık kesik kesik yürümeye başladı. Neden bunu soruyorsunuz diye düşünebilirsiniz. Bu benim tecrübemle alakalı bir önceki güncelleme de biraz geç geldi ve tüm moblar artık kesik kesik yürümeye başlamıştı. Bakımdan sonra düzeldi. Hiç olmasa da haftalık servere bakım gerekiyor gibi...

thedarga

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
erken erişim süreci ne zaman bitiyor ? ve craftın artık açılması gerekiyor. pot parasından farm yapamaz olduk. farm yapmak için illaki TL yatırmamız gerekmiyor değil mi?

bedomazo

Üye
oyun dediginiz para icin oynanmaz arkadaslar anliyorum hepinizi ama oyunu oyun icin oynamak isteyen gayet iyi zevk alabiliyor evet hatalar var ve bunlar duzeltilir.
oyun farm ve craft uzerinden para kazanma oyunu degildir.

okancanx

Üye
oyun dediginiz para icin oynanmaz arkadaslar anliyorum hepinizi ama oyunu oyun icin oynamak isteyen gayet iyi zevk alabiliyor evet hatalar var ve bunlar duzeltilir.
oyun farm ve craft uzerinden para kazanma oyunu degildir.
Para kazanmakla alakalı hiçbirşey söylemedik yanlış anlamışsın konuyu etkinlikten bahsediyoruz :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt