Oyunun kuru olması

Alkoer

Üye
söz verilen olay buydu zaten. günlük , haftalık, aylık ve sezonluk etkinlikler olacak çok güzel ödülleri olacak dediler .

en içten düşüncelerimle söylüyorum oyun şuanki mekanikleri ile olcak deselerdi başlamazdım. zaten 20 yıl önce daha iyi yapılan oyunlar var +3+10 itemler duruyor hala.

cikko15

Üye
Karakterlerimi 53 Priest 53 Mage 53 Rgoue 50 warrior olarak kasmıştım 2 haftada ondan sonra sadece yeni yamalar için clienti açıyorum oyuna bile girmiyorum oyun açılırken premium almayı düşünüyordum.Şimdi FM 2023 çıksa da oynasam diye bekliyorum online oyunlardan soğuma sebebi oldunuz.

Barljix1912

Üye
oyun dediginiz para icin oynanmaz arkadaslar anliyorum hepinizi ama oyunu oyun icin oynamak isteyen gayet iyi zevk alabiliyor evet hatalar var ve bunlar duzeltilir.
oyun farm ve craft uzerinden para kazanma oyunu degildir.
para umurumda değil ki, eğlenemediğimden bahsettim ben :/

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,

Zevk alamıyoruz oyun çok yavan, karakterimizi güçlendiremiyoruz imkanlar kısıtlı, oyuna giriş bile yapamıyoruz girsek de oyunda kalamıyoruz diyen kesim oyuna girmekten bi vazgeçse de şu yönetimi pohpohlayan, oyun çok zevkli her şey para değil yeaaa diyen kesim kendi başlarına kalınca insanların isyanının sebebini bi anlasa. Death valleyde slot kesen partiyi öldüren 3-5 adam oyun çok zevkli demekten bıkmadı usanmadı. Allah aşkına herkes senin gibi robot mu hiçbir amacı olmadan binlerce mob kessin, saatlerce haritada afk adam arayıp kesince de zevkten dört köşe olsun. Bazıları oyun dünyasını knight online ve rise online dan ibaret sanıyor. Şahsen ben artık oyuna girmiyorum bile sadece forumdan ne yenilik geldi diye takip ediyorum. Yakında başka zevkli oyunlar bulunca onu da bırakırım.

Sizin gibiler sayesinde yönetim de yolunu buldu her olumsuz eleştiriye erken erişimiz o yüzden böyle diyor. Hazır değildiniz madem neden offical açılış yaptınız lütfen bunu cevaplar mısınız ?

Atom0619

Üye
Yakın da derler ki erken erişim bitiyor yeni server geliyor sonra herkes hoppppaalaaaa yeni serveraa ve çile tekrar baştan başlar bu server da verilen emekler boşa gider çünkü itemler karaktere kitlidir :)

KhanConqueroR

Üye
Etkinlikten ziyade oynanış düzelmeli lag vuruş hassasiyeti skill atmaya rağmen işlememesi ve cooldowna girmesi ne bileyim itemlerin range ve eklenti elementlerinin çalışmaması sürüsüyle iş var. Stabil oynayamadıktan sonra yemişim etkinliği

Atom0619

Üye
Etkinlikten ziyade oynanış düzelmeli lag vuruş hassasiyeti skill atmaya rağmen işlememesi ve cooldowna girmesi ne bileyim itemlerin range ve eklenti elementlerinin çalışmaması sürüsüyle iş var. Stabil oynayamadıktan sonra yemişim etkinliği
Haklı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt