Oyunun Official Olduğundan Eminmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaftPunk

Üye
Merhaba kısa tutmak istiyorum . Bu oyunu ilk açıldığından beri ara ara girip oynarım . Ama bu seferki yapılanın kandırmaca olduğunu düşünüyorum. İnsanlara official olarak açacağız deyipte simdiye kadar neredeyse premiumların 1 gününün hiç edilmesi, sürekli oyunun kapanıp açılması, crash vermesi, malum oyundaki gibi senaryoların aynı burada da devam etmesi (8 pc , makro vs . ) gibi durumların hoş olmadığını düşünüyorum . Telafi için birşeyler düşünülüyor mu acaba? Yada mantıklı bir açıklama gelecek mi? Teşekkürler.

Totti

Üye
Merhaba kısa tutmak istiyorum . Bu oyunu ilk açıldığından beri ara ara girip oynarım . Ama bu seferki yapılanın kandırmaca olduğunu düşünüyorum. İnsanlara official olarak açacağız deyipte simdiye kadar neredeyse premiumların 1 gününün hiç edilmesi, sürekli oyunun kapanıp açılması, crash vermesi, malum oyundaki gibi senaryoların aynı burada da devam etmesi (8 pc , makro vs . ) gibi durumların hoş olmadığını düşünüyorum . Telafi için birşeyler düşünülüyor mu acaba? Yada mantıklı bir açıklama gelecek mi? Teşekkürler.
Kesinlikle katılıyorum.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Artık oyun bakımdayken oyun kapalı kaldığı süre boyunca kayıp premium süreleriniz hesabınıza tanımlanacaktır.

Ayrıca oyunda çoklu pc kullanımı serbesttir İllagel bir durum varsa bilet üzerinden şikayette bulunabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt