burda boş yapmana gerek yok . Konuyu acan belli ki Solo bi oyuncu. Sende belli ki , ya 65 lvlsin ya clan ile oynuyorsun yada taksi yapan tayfadan birisin cok belli yaniTaxi olayı neden bu kadar sinirinizi oynatıyor 2 oyuncu arasındaki "Sana 2m vereyim beni kas" tarzında bir ticaret , bu kadar sinir oluyorsan topla ks party otur slota
65 lwl charların kastıgı slota sen de ks ptyle oturursun kanka aynen kafan pırıl pırl kan emicisiniz olumTaxi olayı neden bu kadar sinirinizi oynatıyor 2 oyuncu arasındaki "Sana 2m vereyim beni kas" tarzında bir ticaret , bu kadar sinir oluyorsan topla ks party otur slota
Yok bende soloyum beni eleştireceğine konuyu eleştirseydin keşke solosunda exp kasarkendemi solosun şuan oyunda 10k exp veren mob pt girince 20k veriyor solo exp kasıyorsun yani bravo (mobların damage ve defans tutarsızlığına rağmen)burda boş yapmana gerek yok . Konuyu acan belli ki Solo bi oyuncu. Sende belli ki , ya 65 lvlsin ya clan ile oynuyorsun yada taksi yapan tayfadan birisin cok belli yani![]()
Aslında taxi'ye karşı değilim ama taxi mümkünse bu saydıklarım da mümkün olması gerekmez mi? İlk örneğim gazino, oyuncular kendi çarkı feleklerini yapıp oyun içi meblağlara kumar oynatabilir mi? Sonuçta roleplay olarak gayet makul. İkincisi ittifaklara gidebilecek olan yol, karşı ırktan birine oyun içi meblağ karşılığı kendi ırkımdan birini alt etmesi için tutabilir miyim? Bu da roleplay açısından gayet makul bir sebep ancak bu 3 olayda sunucu iğrenç bir duruma sokuyor. Sırasıyla, artık kimse normal bir şekilde partiye alınıp kaynaşamayacak, dorionda her yer kumar hesaplarıyla dolacak, klanlar daha da büyüyüp karşı klanlarla ittifaklaşıp slot, boss mafyalığı yapacak. Sadece birini adil bulmak, işte orada yargılama yeteneklerimizi sorgulamalıyız.Taxi olayı neden bu kadar sinirinizi oynatıyor 2 oyuncu arasındaki "Sana 2m vereyim beni kas" tarzında bir ticaret , bu kadar sinir oluyorsan topla ks party otur slota
Kafam pırıl pırıl kanka 3 kişi kesiyor gerisi para ile giriyor 8 tane 65 char atak mı yapıyor65 lwl charların kastıgı slota sen de ks ptyle oturursun kanka aynen kafan pırıl pırl kan emicisiniz olum
Birader senin kafanın calısma sekli bu oyun için yeterli kapasiteye sahip degil acı ama gercek bu . Adamlar 65 lvl charlar ile slota oturmus . sen kac lvl char ile geliceksin ve Seninle beraber o adamlara ks atıcak kişilerin Kac lvl olmasını bekliyorsun ? + adamlar slotları işgal ettiği için solo oyuncular da gelip pt ye giremiyor . bunu idrak edemiyorsun. bos yapma o yüzdenYok bende soloyum beni eleştireceğine konuyu eleştirseydin keşke solosunda exp kasarkendemi solosun şuan oyunda 10k exp veren mob pt girince 20k veriyor solo exp kasıyorsun yani bravo (mobların damage ve defans tutarsızlığına rağmen)
Taxi ve kumar etik olarak görülmeyebilir ancak bunun oyunun metasına aykırı bir tarafı yok ancak dv 'de 2 ırkın yan yana gelip birbirine vurmaması oyunun metasına aykırı burada önlem alınabilir.Aslında taxi'ye karşı değilim ama taxi mümkünse bu saydıklarım da mümkün olması gerekmez mi? İlk örneğim gazino, oyuncular kendi çarkı feleklerini yapıp oyun içi meblağlara kumar oynatabilir mi? Sonuçta roleplay olarak gayet makul. İkincisi ittifaklara gidebilecek olan yol, karşı ırktan birine oyun içi meblağ karşılığı kendi ırkımdan birini alt etmesi için tutabilir miyim? Bu da roleplay açısından gayet makul bir sebep ancak bu 3 olayda sunucu iğrenç bir duruma sokuyor. Sırasıyla, artık kimse normal bir şekilde partiye alınıp kaynaşamayacak, dorionda her yer kumar hesaplarıyla dolacak, klanlar daha da büyüyüp karşı klanlarla ittifaklaşıp slot, boss mafyalığı yapacak. Sadece birini adil bulmak, işte orada yargılama yeteneklerimizi sorgulamalıyız.
Oyunun metasına aykırı bir durum yok diyorsun ama bugün yaşadığım bir konuyu örnek vermek istiyorum. Adamlar komple bir campi 3er mage (65LEVEL) ve 5er müşteri olacak şekilde kapatmışlar. 3 Mage olduklarını gördüğümüzde KS party kurup slotu almak istedik direkt diğer arkadaşlarıyla partyi doldurdular ve town atmak zorunda kaldık. Kötü tarafı bu işi yapan ekiplerin %99u elde ettikleri geliri oyuna herhangi bir katkı sunmak için değil tamamen TL'ye dönüştürmek için kullanıyorlar. Lafın kısası burayı Knight Online gibi mafya-ticaret-TL sarmalına sokmak istiyorlar. Çünkü başka bir meziyetleri yok. Oyun yönetimi buna ne gibi bir çözüm bulabilir bilmiyorum. Tek bildiğim bu oyunun ve bu kitlenin kaderi bu.Taxi ve kumar etik olarak görülmeyebilir ancak bunun oyunun metasına aykırı bir tarafı yok ancak dv 'de 2 ırkın yan yana gelip birbirine vurmaması oyunun metasına aykırı burada önlem alınabilir.
Hocam bunlar etik sebepler metasına aykırı değil ben olaya oyun yönetiminin gözüyle bakmaya çalısıyorum. Adamlar ne diyecek partye giren herkes atak yapmak zorundadır mı diyecek yani bu konuda onların yapabileceği bir şey yok.Oyunun metasına aykırı bir durum yok diyorsun ama bugün yaşadığım bir konuyu örnek vermek istiyorum. Adamlar komple bir campi 3er mage (65LEVEL) ve 5er müşteri olacak şekilde kapatmışlar. 3 Mage olduklarını gördüğümüzde KS party kurup slotu almak istedik direkt diğer arkadaşlarıyla partyi doldurdular ve town atmak zorunda kaldık. Kötü tarafı bu işi yapan ekiplerin %99u elde ettikleri geliri oyuna herhangi bir katkı sunmak için değil tamamen TL'ye dönüştürmek için kullanıyorlar. Lafın kısası burayı Knight Online gibi mafya-ticaret-TL sarmalına sokmak istiyorlar. Çünkü başka bir meziyetleri yok. Oyun yönetimi buna ne gibi bir çözüm bulabilir bilmiyorum. Tek bildiğim bu oyunun ve bu kitlenin kaderi bu.
Millet neden taxiye yöneliyor? Çünkü 7/24 slotta zaman gecirecek vakitleri yok. Vakitleri olsa bile değerli vakitlerini zombi gibi PC başında oturmaya harcamak istemezler.Hocam bunlar etik sebepler metasına aykırı değil ben olaya oyun yönetiminin gözüyle bakmaya çalısıyorum. Adamlar ne diyecek partye giren herkes atak yapmak zorundadır mı diyecek yani bu konuda onların yapabileceği bir şey yok.
Haklısın hocam expler artabilir ama sadece görevlerle bu şekilde level kasmak 65 olmak en azından 2 ay gibi bir süre almalı ama diyorsan 2 haftada 65 olacağım ozaman boş slot arayacaksın yada yine taxiye oturacaksın. Eğer sadece görevler beni hızlı bir şekilde 65 yapsın diyorsan o zaman o mobları sadece görevler için tasarlamış olacaklar.Millet neden taxiye yöneliyor? Çünkü 7/24 slotta zaman gecirecek vakitleri yok. Vakitleri olsa bile değerli vakitlerini zombi gibi PC başında oturmaya harcamak istemezler.
Yönetimin oyunun başında verdiği sözü tutması gerekiyor. Günlük görevler+ etkinliklerle maks lvl olabilmeli insanlar.
yazık valla çok yazık5 saattir kastığımız slota 65 level 2 3 kişi biz burda taxi yapıyoduk diyerek direkt dalıyor. üzerine bir dünya küfür yiyoruz. şikayet ettiğimde ise "taxi yasak bişey değil güçlü olan kazanır" şeklinde açıklama yapılıyor. gerçekten yazık. Görevler zaten bir seviyeden sonra zaman kaybından başka birşey değil. Nasıl kasacağız bir yöntem gösterin bari.
Ağzından bal damladı dostum.Çözümü basit. Çağa ayak uydurup gorevlerin verdiği expi arttıracaksin. Yapmadıklarına göre arka planda başka biseyler var demekki. Açıklama bile yapılmıyor...