İstek Oyunun Sürekli Oyuncu Kaybetmesi

Eg0isTa

Üye
Slotlarda bus yok farm yapılmıyor
-Zindan dropları rezalet
  • Solo zindana artık girmiyorum bile boşa zaman kaybı
  • cz deki moblar ne bus ne item birşey atmıyor
  • cz de solo takılmanın hicbir anlamı yok ne mob kesebiliyorsun ne adam var zamana gecirebiliyorsun
-exp kasamıyoruz inanılmaz zor
- Gurup zindanda cogu kitle inciye gelip cıkıyor sonu görmek bile istemiyor
-Wariorların Des skili attıktan sonra görüntü bugu oluyor gözükmüyor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
çözüm
+Death walley Bowla ufak teklenebilecek bus epik item droplu canavarlar koymak
+Günlük Kill Görevleri getirerek şans oranlı kutu gem tombala tarzı kırdırabilecegimiz mataryeller
+Exp artık öldükce 67-66 olduk bi güncellemeyle maradona bi npc mi koyarsınız artık bilmiyorum tekrar 68 levele döndürmesi
+Cz de kill başına exp vermesi veya yine %1 % 00.5 oranı sizler daha iyi bilirsiniz Kelle Başı Rondom Coin ödülü
+Epik itemlerin farklı haritaya dagılması sadece zindandan cıkmaması
+1v1 turnuvaları
+Battle royale tarzı 10 20 kişinin başladıgı birbirimizi worm ws kesip farmladıgımız itemlerle kestigimiz harita
acın muslukları biraz rahatlayalım

RWGA

Üye
Usta kafanızmı güzel bilerekmi açıyorsunuz şu konuları lan silinecek silinecek herşey silinecek oyun test ediliyor şuan user kaybetmesi normal ortada bir user topluluğu bile yok ne 1v1 turnuvası asdasdsA:dSAd oyun hala geliştiriliyor bak anlaman için yazıyorum SİLİNECEK....

morganlefay

Üye
Bus kasılmıyor, item kasılmıyor diyosunuz. Bus kasıp item yapıp pk çıkmayı mı hedefliyorsunuz? Oyunun verdiği itemlerle bile birkaç kişi bulup çok güzel pklar atılabilir hiç denediniz mi? Biz 2 kişi başladık, bir şeylere isyan etmeyip saatlerce oynamadan full item charlar yaptık. Burada isyan ettiğin konular senin için yoksa hiçkimse için yok. Ona göre farklı stratejiler yapabilirsin

huseyin35

Üye
Bus kasılmıyor, item kasılmıyor diyosunuz. Bus kasıp item yapıp pk çıkmayı mı hedefliyorsunuz? Oyunun verdiği itemlerle bile birkaç kişi bulup çok güzel pklar atılabilir hiç denediniz mi? Biz 2 kişi başladık, bir şeylere isyan etmeyip saatlerce oynamadan full item charlar yaptık. Burada isyan ettiğin konular senin için yoksa hiçkimse için yok. Ona göre farklı stratejiler yapabilirsin
Sen niye muhalefet oluyorsun ki sana mı diyor bunları ekle diye. Oyunun gelişmesine yönelik konulara muhalefet olmayın arkadaş

Eg0isTa

Üye
Usta kafanızmı güzel bilerekmi açıyorsunuz şu konuları lan silinecek silinecek herşey silinecek oyun test ediliyor şuan user kaybetmesi normal ortada bir user topluluğu bile yok ne 1v1 turnuvası asdasdsA:dSAd oyun hala geliştiriliyor bak anlaman için yazıyorum SİLİNECEK....
bus , cz , Warrior Des , Moradon :) :) :) yapmayın gözünüzü sevim bu ne rezalet.
Beyler gm siniz haberimizmi yok yoksa boş polemigimi seviyorsunuz sizene ? ben gereken egri bildirimi admnilere yaptım bir cok kişiyede onaylattım işinize bakın

huseyin35

Üye
Beyler gm siniz haberimizmi yok yoksa boş polemigimi seviyorsunuz sizene ? ben gereken egri bildirimi admnilere yaptım bir cok kişiyede onaylattım işinize bakın
Bunlar gerçekten garip insanlar silinecek silinecek yazmış bir de :). O zaman öleceğiz diye yaşamayalım da

Biz oyundan haz almaya çalışıyoruz kardeşim item satmayacağız ya da cerceveletip duvara da asmayacağız, iyi oyun test ediliyor diye oyunda bir şey aktif olmasın herkes MORADON' da otursun birbirinin yüzüne baksın heykel incelesin.

Eg0isTa

Üye
Bunlar gerçekten garip insanlar silinecek silinecek yazmış bir de :). O zaman öleceğiz diye yaşamayalım da

Biz oyundan haz almaya çalışıyoruz kardeşim item satmayacağız ya da cerceveletip duvara da asmayacağız, iyi oyun test ediliyor diye oyunda bir şey aktif olmasın herkes MORADON' da otursun birbirinin yüzüne baksın heykel incelesin.
bunların kim oldugunu söyliyimmi maradonda item satarken 150 m lık itemi 75 m ye isteyip sonra zaten oyun kapancak kanka diye yalvaran tayfa...

RWGA

Üye
kafalar pırıl pırıl ne diyeyim Allah sabır versin...

TswX

Üye
Slotlarda bus yok farm yapılmıyor
-Zindan dropları rezalet
  • Solo zindana artık girmiyorum bile boşa zaman kaybı
  • cz deki moblar ne bus ne item birşey atmıyor
  • cz de solo takılmanın hicbir anlamı yok ne mob kesebiliyorsun ne adam var zamana gecirebiliyorsun
-exp kasamıyoruz inanılmaz zor
- Gurup zindanda cogu kitle inciye gelip cıkıyor sonu görmek bile istemiyor
-Wariorların Des skili attıktan sonra görüntü bugu oluyor gözükmüyor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
çözüm
+Death walley Bowla ufak teklenebilecek bus epik item droplu canavarlar koymak
+Günlük Kill Görevleri getirerek şans oranlı kutu gem tombala tarzı kırdırabilecegimiz mataryeller
+Exp artık öldükce 67-66 olduk bi güncellemeyle maradona bi npc mi koyarsınız artık bilmiyorum tekrar 68 levele döndürmesi
+Cz de kill başına exp vermesi veya yine %1 % 00.5 oranı sizler daha iyi bilirsiniz Kelle Başı Rondom Coin ödülü
+Epik itemlerin farklı haritaya dagılması sadece zindandan cıkmaması
+1v1 turnuvaları
+Battle royale tarzı 10 20 kişinin başladıgı birbirimizi worm ws kesip farmladıgımız itemlerle kestigimiz harita
acın muslukları biraz rahatlayalım
Merhaba,
Oyun içindeki görmüş olduğunuz tecrübe puanları, yaratıkların içinden çıkan eşyalar vb. bir çok konu nihai değildir, henüz tamamlanmamıştır.
Tam sürüme kadar tamamlanmaları beklenmektedir. Yaşamış olduğunuz hataları oyun içi Ticket bölümünden de bizlerle paylaşabilirsiniz ve de daha hızlı sonuçlar elde edebiliriz.
Geri bildiriminiz için teşekkürler, saygılarımızla..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt