Slotlarda bus yok farm yapılmıyor
-Zindan dropları rezalet
- Gurup zindanda cogu kitle inciye gelip cıkıyor sonu görmek bile istemiyor
-Wariorların Des skili attıktan sonra görüntü bugu oluyor gözükmüyor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
çözüm
+Death walley Bowla ufak teklenebilecek bus epik item droplu canavarlar koymak
+Günlük Kill Görevleri getirerek şans oranlı kutu gem tombala tarzı kırdırabilecegimiz mataryeller
+Exp artık öldükce 67-66 olduk bi güncellemeyle maradona bi npc mi koyarsınız artık bilmiyorum tekrar 68 levele döndürmesi
+Cz de kill başına exp vermesi veya yine %1 % 00.5 oranı sizler daha iyi bilirsiniz Kelle Başı Rondom Coin ödülü
+Epik itemlerin farklı haritaya dagılması sadece zindandan cıkmaması
+1v1 turnuvaları
+Battle royale tarzı 10 20 kişinin başladıgı birbirimizi worm ws kesip farmladıgımız itemlerle kestigimiz harita
acın muslukları biraz rahatlayalım
-Zindan dropları rezalet
- Solo zindana artık girmiyorum bile boşa zaman kaybı
- cz deki moblar ne bus ne item birşey atmıyor
- cz de solo takılmanın hicbir anlamı yok ne mob kesebiliyorsun ne adam var zamana gecirebiliyorsun
- Gurup zindanda cogu kitle inciye gelip cıkıyor sonu görmek bile istemiyor
-Wariorların Des skili attıktan sonra görüntü bugu oluyor gözükmüyor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
çözüm
+Death walley Bowla ufak teklenebilecek bus epik item droplu canavarlar koymak
+Günlük Kill Görevleri getirerek şans oranlı kutu gem tombala tarzı kırdırabilecegimiz mataryeller
+Exp artık öldükce 67-66 olduk bi güncellemeyle maradona bi npc mi koyarsınız artık bilmiyorum tekrar 68 levele döndürmesi
+Cz de kill başına exp vermesi veya yine %1 % 00.5 oranı sizler daha iyi bilirsiniz Kelle Başı Rondom Coin ödülü
+Epik itemlerin farklı haritaya dagılması sadece zindandan cıkmaması
+1v1 turnuvaları
+Battle royale tarzı 10 20 kişinin başladıgı birbirimizi worm ws kesip farmladıgımız itemlerle kestigimiz harita
acın muslukları biraz rahatlayalım