Öneri Oyunun tam versiyonu için

Gultter

Üye
Oyunun Alpha v2.0 Dönemi çok hoşuma gitti fakat diğer MMORPG oyunlarında görüp bu oyunda bulamadığım eksikleri iletmek istedim.

OYNANIŞ

- Alışık olduğumuz büyü aç mantığı : Basic skiller elimize aldığımız silaha göre değişmeli Ben büyücü oynuyorum wood staff da basit ateş buz skilleri atacağım ileriki seviyelerde mesela necromancer staff giydiğimde Zehir skilleri veya ölüleri diriltme gibi az hasar vuran küçük yaratıklar çağırsak hoş olabilir. (Diğer oyun türlerinde seviyeye bağlı olarak skill açma mantığı olmadığında bu uygulanıyor ama benim bahsettiğim basic skillerin değişmesi )

- Life Skill : Yalnızca savaşmak yetmez neden kendi silahımızı kendimiz üretmeyelim ki madencilik yapıp buradaki seviyemizi arttırdıkça yeni madenler keşfetsek daha sonra demircilik seviyesi atlatıp yeni silahları üretebilsek Bu üretim hatta pvp de çok işimize yarasa bir warrior kendine fire defans veren bir zırh yapsa yada sapık rog kardeşlerim normal skillerin de kritik vurması için kendine silah yapsa bu şekilde pvp alanı da daha karmaşık daha zorlayıcı olur full item yaptım bitti herkesi tekliyorum olayları azalır.

- Günlük görevler : Birçok mmorpg nin sorunu senelerce oyun açık kaldığında ve oyuncular son seviyelere ulaştığında yeni başlayanlar zorlanıyor. Moblar zorlayıcı her zaman parti bulunamaz hale geliyor günlük görevler ile artık gereksizleşmiş moblara bir amaç yüklenebilir. yeni başlayan oyuncu kendi görevlerini tek başına yapmak zorunda kalmaz. ( Oyunun son seviyesine gelmiş adam neden günlük görev yapsın onun için güçsüz olan mobları neden öldürsün para için olabilir. bahsettiğim life skill eşyaları için bile olabilir bir hayvanın derisi , kemik tozu gibi eşyalar için mob dönebilirler. )

* KOZMETİK*

-Tek çeşit giyim : Oyunun son eşyası, Tek çeşit olmamalı Attack def aynı olsa bile farklı görünüşlerde silah, kalkan, staff gibi seçenek olmalı. ( Kıyafet alpha da gördüğüm kadarı ile mağaza da bulabileceğimiz kozmetik ürünlerinde olacak aynısı silahlar için de geçerli olabilir.)

Şuan için aklıma gelenler bunlar aklıma yeni fikirler geldikçe eklemeyi düşünüyorum.

gentleman

Üye
Aynen katılıyorum kozmetik dışında giyim ve silahların tek çeşit olması çok kötü oluyor bütün karakterler birbirine benziyor.

IAuschwitz

Üye
Sizin bahsettikleriniz daha çok PVE ve Dungeon ağırlıklı MMORPG'lerde olan özellikler. Rise Online muhtemelen PVP ağırlıklı bir MMORPG olacağı için lifeskill vesaire olamaz diye düşünüyorum. Skill konusunda da verdiğin bonusa göre ilerlersin bu sistemin değişeceğini düşünmüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt