Oyunun Test Sunucusu Var Mı?

CraftWORLD

Üye
Merak ediyorum… Yeni karakter yeteneklerinin test edildiği, yeni oyun içeriklerinin resmî olarak gelmeden önce doğru düzgün çalışıp çalışmadığına bakıldığı, karakterler arası dengelemelerin veya her türlü diğer düzenlemelerin oyuna uyup uymayacağının test edildiği özel bir test sunucusu var mı?

Güncelleme sonrası oluşan aksilikler ve uyumsuzlukların bu nedenle oluştuğunu düşünüyorum. Hasarların dengesiz veya yetersiz oluşu, yeteneklerin oyuna ya da oynanışa uyumluluğu konusunda eksiklikler mevcut.

Oyuna yeniliklerin gelmesi çok güzel. Fakat böyle gelişigüzel oyuna bırakılışı beni endişe ediyor. Tüm düzenlemelerin öncesinde oynanış olarak test edilip sonra getirilmesi gerekiyor. Oyuncu mağdur oluyor.

Burtto

Üye
Evet, zaten oyuna girerken sunucular bölümünde yazıyo test server diye farketmedin mi hiç.
ama yönetime sorarsan hasarlar dengeli ve yeterli :D ben karakterime 3 - 4 gb lik itemim dışında item koymuyorum hasarın çok minik artmasından dolayı 30- 40 gb lik charlarla aynı işi yapabiliyoruz arada ciddi bir fark olmadan :D yüksek gbler verip dizenlerede üzülüyorum inş emeklerinin ve masraflarının karşılığını alırlar .

CraftWORLD

Üye
O sunucudan bahsetmiyorum. Mesela geliştirici ekip oyuna yeni bir şeyleri eklerken uzun soluklu oynanışa nasıl etki edeceğini görmesi için ekip içinde test ediliyor mu? Yani böyle bir şeyler güncellenip direk oyuna ekleniyor gibi geliyor bana. Her şeyde bir aksilik, bir yanlışlık çıkıyor ya da sanırım düzgün test sağlanmıyor.

Son düzenleme:

fstab

Üye
biz varız ya işte başka testeramı gerek var :ROFLMAO:

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Aarvard erken erisim serveri. Bir bakıma official öncesi test serveri.

transkazawai148

Yeni Üye
itemlerin hepsini bi mağazadan alıp test edebilicemiz bi test swsi yok diye biliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt