OzcanAydin ve LasVegas Klanı ile ilgili Tek başına Oynayan ve Ekip arayan arkadaşlara ithafen.

Cornelious

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar..

Bugün yaşamış olduğum bir olayı anlatmak istiyorum..
Oyun içerisinde kaliteli arkadaşlıklar edinmek mümkün, fakat bir o kadar dibe vurmuş insan tipleride yok değil.
Akşam saatlerinde LasVegas diye bir klandan davet aldım ve Harpy partisinde Exp kasmaya başladık.Bu arada partyi AKADEMİ Lideri OzcanAydin diye bir arkadaş kurdu. Uzun bir süre birlikteydik ve geç saatlerde biraz dinlenmek için oyundan çıktım.
Geri döndüğümde Party devam ediyordu fakat doluydu. Dolayısıyla Kanal değiştirdim ve harpy slotunda yeni bir partye girdim.

Ve arkadaşlar oyun normal seyrindeyken biranda boss çıktı ve dolayısıyla party olarak bossa saldırdık. Velhassıl tabi bossu kestik ve değerini bilmediğim ilk defa karşılaştığım bir Belt bana düştü partyde. Tabi oyun içersinde kendi insiyatifimi kullanarak partyimdeki arkadaşlara bu itemi satıp sizinle paylaşacağım dedim.
Bu esnada Klanada yansıttım tabi itemi herkes görsün diye. Ama ne yazıkki party ile paylaşacağımı bir şekilde istihbaratını alan
-OzcanAydin (Bu adam Twicht de yayın felan yapıyomuş bu arada.).. Bulunduğum kanala gelip;
"Sen benim alt clanımdasın. İtemi bana ver. Ben iki klana pay edeceğim vb." gibi istekleri oldu.
Tabi gerekli cevabı verdim. Anlamışsınızdır. :)
Screen Shoot almayı unuttum konuşmayı çünkü döner gider diye düşündüm ki adam ruh hastasının teki çıktı.
Bulunduğumuz kanala bütün klanını topladı ve aynı zamanda tehditler savurdu.
- Bana bu oyunda Exp Kastırmayacakmış. Bu arkadaş. (Bana düşen bir itemi ona vermediğim için.)

ve Aklıma son anda geldiği için aldığım tek ss'i sizinle paylaşacağım. Lasvegas ekibinden bir yönetici arkadaşın yazdıkları.

iyi oyunlar diliyorum.

Adsız.png

ogztech

Üye
Ona neymis o item sen ve kestiginiz partiniz hakkı boyle gereksiz adamlara item vs. kaptırmayın
Salla gitsin rahatsız ediyorsa oyun yetkililerine bildir.

irontitan1

Üye
Klasik aç gözlü clan liderleri işte,drop düşer hemen pay o ,bana ver falan vs. Vermemekle iyi yapmışsın vermek gibi bir zorunluluk yok.

Biyan

Üye
E kanka bundan heryerde var. "Yav he he" dicen bitecek. Veya aşşağı bak veriyorum bak dicen, elinle malum işareti yapcan.

Basbana

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar..

Bugün yaşamış olduğum bir olayı anlatmak istiyorum..
Oyun içerisinde kaliteli arkadaşlıklar edinmek mümkün, fakat bir o kadar dibe vurmuş insan tipleride yok değil.
Akşam saatlerinde LasVegas diye bir klandan davet aldım ve Harpy partisinde Exp kasmaya başladık.Bu arada partyi AKADEMİ Lideri OzcanAydin diye bir arkadaş kurdu. Uzun bir süre birlikteydik ve geç saatlerde biraz dinlenmek için oyundan çıktım.
Geri döndüğümde Party devam ediyordu fakat doluydu. Dolayısıyla Kanal değiştirdim ve harpy slotunda yeni bir partye girdim.

Ve arkadaşlar oyun normal seyrindeyken biranda boss çıktı ve dolayısıyla party olarak bossa saldırdık. Velhassıl tabi bossu kestik ve değerini bilmediğim ilk defa karşılaştığım bir Belt bana düştü partyde. Tabi oyun içersinde kendi insiyatifimi kullanarak partyimdeki arkadaşlara bu itemi satıp sizinle paylaşacağım dedim.
Bu esnada Klanada yansıttım tabi itemi herkes görsün diye. Ama ne yazıkki party ile paylaşacağımı bir şekilde istihbaratını alan
-OzcanAydin (Bu adam Twicht de yayın felan yapıyomuş bu arada.).. Bulunduğum kanala gelip;
"Sen benim alt clanımdasın. İtemi bana ver. Ben iki klana pay edeceğim vb." gibi istekleri oldu.
Tabi gerekli cevabı verdim. Anlamışsınızdır. :)
Screen Shoot almayı unuttum konuşmayı çünkü döner gider diye düşündüm ki adam ruh hastasının teki çıktı.
Bulunduğumuz kanala bütün klanını topladı ve aynı zamanda tehditler savurdu.
- Bana bu oyunda Exp Kastırmayacakmış. Bu arkadaş. (Bana düşen bir itemi ona vermediğim için.)

ve Aklıma son anda geldiği için aldığım tek ss'i sizinle paylaşacağım. Lasvegas ekibinden bir yönetici arkadaşın yazdıkları.

iyi oyunlar diliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 5499
Çok muhterem bir arkadaştır kendisi. :D

Küçük dağları da zannımca o yarattı.

Bir anda slotunuza çöker, atak keseriz yattığında çileden çıkar, kenara çekilirsin slotu arkadaşlarıyla üstüne yıkar. Konuyu konuşmak için discord sunucusuna çağırır, sevgili dostlarıyla birlikte yerlerdeki seviyesine küfürlerle eşlik ederler. Twitch yayınlarına da uğramanızı tavsiye ederim ''Ayda 60K TL nasıl kazanılır" minvalinde yayınları vardır. Abone oldum ben.

Allahtan GM arkadaşlar oyun faydasına çalışıyorlar da dün başımızdan aldılar kendisini.

Konuda bahsettiğin gibi. Eksiği yok, fazlası var. Haklı direnişinde başarılar diliyorum dostum sana.

drpastor

Üye
bahsettiğiniz isimler serverın en kaliteli adamları, clana herkesi bekleriz +30 yaşız derler beğenmedikleri adama söverler. birde gereksiz bir egoları var ki sorma insanı çileden çıkarır. ha birde potçudan ilk manayı satın alan bu arkadaşlardır birde serverda lag varken sundireste ilk rpryi yapabilen adamlar BUNLARDIR!

bercestee

Üye
Selamlar,

Konu senin anlattığın gibi gerçekleşti ise. Düşen itemi pay edip etmemek senin vicdanına kalmış. Burada bir problem yok herşey vicdan meselesi. Ancak karşı tarafın bayrak tutan arkadaşının namı pek iyi değildir. Hatta bugün forumda clan davet konusuda açtılar. Kendi fikrim ve yazdıklarından anladığım kadarı ile haklı direnişin için en azından manevi olarak destekçiniz :)

Sevgilerimle.

Kwisatz Haderach

Üye
Ozcan'ın serverin en elit beltini yine biz çıkardık diye reklam yapması lazım dostum neden vermedin itemi? Onu da geçtim 1 partiye düşen item neden 2 clana pay ediliyor anlamış değilim. Yayınlarına falan da baktım gerçekten yaşı ve zekası küçük bir insan. Server açıldığı hafta da söylemiştim her şeyde olduğu gibi yönetim yayıncı - Content Creator seçiminde de bir fiyaskoya imza atmış. Ne kadar toxic velet varsa Rise Online Sözleşmeli Yayıncısı maşallah.

anartonya

Üye
bu tipler bu oyunların ve hayatın cahil kesimi. Cahillik okumakla yada okumamakla olacak bir şey değil. Bunlar kalitesiz kafa yapısına sahip, cahilliği yaymayı meslek edinmiş, insanlara zorbalık yaparak kendilerini büyük göstermeye çalışan ama aslında leş bir yapıya sahip, insan bile denilemeyecek varlıklardır. Bunların varlık olarak bile yer yüzünde bulunuyor olmaları halimize şükretmemiz için yapılmış bir sınavdır diye düşünüyorum.

mrares

Üye
OZGURAYDIN KARAKTERSIZIN TEKIDIR! BU KADAR BASIT! Her insana bunu yapıyor çünkü kendisi aç gözlü hayatı boyunca sevgi görmemiş karakter yoksunu ezik bir velettir. Aksini iddia eden de öyledir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt