Unbeatable
Üye

3 gündür rezillik diz boyu bi insan senelerfir bir oyunu yapamaz mı yazıklar olsun başkada birşey demiyorum
amazon yapamadı kolay mı sanıyorsunuz?3 gündür rezillik diz boyu bi insan senelerfir bir oyunu yapamaz mı yazıklar olsun başkada birşey demiyorum
Şuan sorun oyun ile alakalı değil bilgin var değil mi?amazon yapamadı kolay mı sanıyorsunuz?
Kolay diye birşey demedim..Oyunu tamamen düzgün yapmadan çıkartmayacaksın alfalar betalarne için varamazon yapamadı kolay mı sanıyorsunuz?
Koskoca amazon şirketi oyunu ne hallerdeydik gördük . zamanında bdo oynadıysan bdonun ilk çıktığı hallerini gördük malum oyunu soruyorsan onunda ne oldugunu biliyoruz şuana kadar rahatlıkla söyliyebilirim ki en az sorunla çıkmış oyunlardan biridir rise online ayrıca parayla rezil olmalık bir durum yok bence herşey ortada3 gündür rezillik diz boyu bi insan senelerfir bir oyunu yapamaz mı yazıklar olsun başkada birşey demiyorum
bizene bdo dan bizene malum oyundan biz suan rise online da degılmıyız kardesım adamlar haklı paramızla rezıl oluyoz suanKoskoca amazon şirketi oyunu ne hallerdeydik gördük . zamanında bdo oynadıysan bdonun ilk çıktığı hallerini gördük malum oyunu soruyorsan onunda ne oldugunu biliyoruz şuana kadar rahatlıkla söyliyebilirim ki en az sorunla çıkmış oyunlardan biridir rise online ayrıca parayla rezil olmalık bir durum yok bence herşey ortada
düşünce tarzın cok yanlış ve şuanda muhtemelen arka planda nelerin döndüğünü bilmiyorsunbizene bdo dan bizene malum oyundan biz suan rise online da degılmıyız kardesım adamlar haklı paramızla rezıl oluyoz
düzenlemeler yapılıyor zaten ki adamlar gerçekten çalışıyor ama 100 lira yatırıp dünyaları ayaklarına serilmesini istiyenleri gerçekten anlamıyorum sad.Unreal Engine ile yapılmış bir oyun. bu tarz oyunları çok fazla destekleyen bir motor değil, umarım düzenlemeler yapılır.
bence yapılması gereken tek şey şeffaf bir açıklama.düzenlemeler yapılıyor zaten ki adamlar gerçekten çalışıyor ama 100 lira yatırıp dünyaları ayaklarına serilmesini istiyenleri gerçekten anlamıyorum sad.
katılıyorum ama adamların açıklama yapmasına gerek yok ki ne olduğu zaten belli değil mibence yapılması gereken tek şey şeffaf bir açıklama.