Hatayı sana insan gibi bilmediklerini anlatmakta yaptım kusura bakma açtın googledan baktın dimi taunt ne aggro ne diye bilebilecek bir insan olduğunu düşünmüyorumKardeşim sen yeminle normal değilsin, baktın kabul ettiremedin yazdıklarını benim arada oluyor dediğime takıldın oradan kendince bozmaya çalışıyorsun beni demi
Sen önce mekanik ne taunt ne onları bir öğren sonra gelip buraya milleti bozmaya çalış.
Bu olayın sürekli olduğunu düşünsene diyeceğim ama düşünemessin sen o yüzden yorma o GÜZELİM beynini.
Gamer seni!!!
Hatayı sana insan gibi bilmediklerini anlatmakta yaptım kusura bakma açtın googledan baktın dimi taunt ne aggro ne diye bilebilecek bir insan olduğunu düşünmüyorumD:
Kesinlikle katılıyorumarkadaşımız sağlıklı biri değil bence muhatap olup ona anlatmaya çalışamayacam ben yoruldum, fizik kurallarını algılaması lazım her şeyden önce,
YOK YOK ANLAMIYOSUN SEN BÜYÜK YAZIYORUM İYİ OKU SENİN DEDİĞİN ŞEY OLUYOR OLMUYOR DİYEN YOK VİDEO ÇEKMENE GEREKYOK BU OLUYOR MOB UZAKTAKİNE VURUYOR anladın mi BEN DİYORUMKİBU ARADA OLMUYOR HEP BÖYLE BU YÜZDEN BENCE BU BUG DEĞİLDİR BU ŞEKİLDE YAPMIŞLARDIR YEMİN EDERİM FAKAT KANITLAYAMAM AMA sen nedense ben senin dediğin OLMUYOR DEMİŞİM GİBİ DAVRANIYOSUN KİTAP OKU AZ cin aliden başla sonra türkçe paragraf soruları çöz biraz çünkü bir insan 100 kere aynı şeyi okuyunca anlamalı yaniKardeşim yeminle akşam eve geçince oturup video çekicem, sen taunt fetişimisin arkadaş? Olayın tauntla yada başka bişeyle alakası yok diyorum adam sürekli taunt spamliyor bana ya.. Google açıp bakmama gerek yok olayın tauntla yada agro ile alakası yok adam hala anlamak istemiyor.. Yordun valla yordun.
Ama şey demi arada oluyor nasılsa![]()
ZuhhaaaaaaHatayı sana insan gibi bilmediklerini anlatmakta yaptım kusura bakma açtın googledan baktın dimi taunt ne aggro ne diye bilebilecek bir insan olduğunu düşünmüyorumD:
Zuhhaaaaaa
Birde jobicik vardı nerdeyse sesi solugu çıkmıyor..
Baktı savunduğu durumun yanlış olduğunu kuyrugunu kıstırdı kaç
YOK YOK ANLAMIYOSUN SEN BÜYÜK YAZIYORUM İYİ OKU SENİN DEDİĞİN ŞEY OLUYOR OLMUYOR DİYEN YOK VİDEO ÇEKMENE GEREKYOK BU OLUYOR MOB UZAKTAKİNE VURUYOR anladın mi BEN DİYORUMKİBU ARADA OLMUYOR HEP BÖYLE BU YÜZDEN BENCE BU BUG DEĞİLDİR BU ŞEKİLDE YAPMIŞLARDIR YEMİN EDERİM FAKAT KANITLAYAMAM AMA sen nedense ben senin dediğin OLMUYOR DEMİŞİM GİBİ DAVRANIYOSUN KİTAP OKU AZ cin aliden başla sonra türkçe paragraf soruları çöz biraz çünkü bir insan 100 kere aynı şeyi okuyunca anlamalı yani
Teşekkür ederim haklı oluğumu düşündürdüğün için çok mutluyum şuan <3Seninle anlaşamadığımız konu ne biliyormusun sen hala bu normal birşey diyorsun oyunu böyle yapmışlar diyorsun bende diyorum ki böyle hata da olmaz mekanik de olmaz.
Ben okumayı biraz biliyorum senin tavsiyen ile önerdiğin kitapları okuyup geliştireceğim, ama senin yazman bu yaştan sonra değişmez o yüzden daha fazla zorlamadan yazmayı acilen bırak.
Olayı artık kapatalım seninle mutlu olman için sen haklısın diyorum ve dediklerini kabul ediyorum.
Sana artık cevap yazmıyorum, haklı olduğunu düşünüp mutlu olabilirsin <3