Partide Uzak Mesafeden Drop Ve Görev Sayımı

Bismarck

Yeni Üye
Merhaba,

Şu an partide olduğunuzda diğerlerine yakın olmasanız bile görevleriniz sayılmakta ve herhangi bir drop olduğunda üzerinize gelmekte. Yakında olmayan kişilere EXP ve Gold vermediği gibi Item vermemesi gerekmez mi? Bununla ilgili bir çalışma yapılacak mı?

Warkor

Üye
Görev bölgesinde kişiler arası belirli bir mesafe var görevlerin sayılması için. Eğer görev alanında değilsen öldürme görevleri sayılmıyor ama görev itemleri uzakta olsanda geliyor. Diğer itemler gelmiyor. Uzaktayken yani görev bölgesinde değilken öldürme görevide sayılıyorsa eğer bir sorun mevcut demektir. Oyun içerisinden ticket göndererek bildirebilirsiniz.

Bismarck

Yeni Üye
Görev bölgesinde kişiler arası belirli bir mesafe var görevlerin sayılması için. Eğer görev alanında değilsen öldürme görevleri sayılmıyor ama görev itemleri uzakta olsanda geliyor. Diğer itemler gelmiyor. Uzaktayken yani görev bölgesinde değilken öldürme görevide sayılıyorsa eğer bir sorun mevcut demektir. Oyun içerisinden ticket göndererek bildirebilirsiniz.
Maalesef biz Lunaskar'da, görev yapanlar haritanın öbür ucundaydılar görevleri de saydı görev eşyaları da geldi üstümüze. Bunun böyle olmaması gerek. Çünkü biri açar tek karakter, partiyi yine kendi karakterleriyle doldurur onları Lunaskar'da oturtup hepsinin görevlerini tek tek zahmetsiz bir şekilde yapar. Düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Belli bir uzaklıkta iseniz sadece görev materyalleri üzerize gelir.
Mod öldürme görevleri varsa saymaz.

Bismarck

Yeni Üye
Belli bir uzaklıkta iseniz sadece görev materyalleri üzerize gelir.
Mod öldürme görevleri varsa saymaz.
Sizce böyle bir durum yaşamasam gelip buraya konu açar mıydım? "Don't Get Poisoned" ve "More Antidote" görevleri üzerimdeyken Lunaskar'da kale içerisindeydim ve partideki diğer 3 kişi görevi yaparken hem eşyalar üzerime geldi hem 20 tane öldürme sayıldı. Umarım ekip gerekli kontrolleri gerçekleştirir.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bu gibi durumları oyun içinden yada websitesi üzerinden destek bileti atarak önerinizi ve şikayetinizi dile getirebilirsiniz.
Sizce böyle bir durum yaşamasam gelip buraya konu açar mıydım? "Don't Get Poisoned" ve "More Antidote" görevleri üzerimdeyken Lunaskar'da kale içerisindeydim ve partideki diğer 3 kişi görevi yaparken hem eşyalar üzerime geldi hem 20 tane öldürme sayıldı. Umarım ekip gerekli kontrolleri gerçekleştirir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt