Partideyken item alıp kaçan kişi hakında bir şey yapabiliyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zbam

Üye
Bu bir suç mu bilmiyorum ama SUNDAY isimli arkadaş düşen itemi vermek vaadiyle partiye girip alıp kaçtı
Tüm konuşmalar ss te mevcuttur
1651926730408.png

DODOERDO

Üye
suç değil tanımadığın insana yolda gördüğüne kardeş şu 200tl yi al bakkaldan bi kola kap gel birlikte içeriz demekle aynı şey
ama şöyle birşey böyle yapan kişilerin ss leri alınırsa birdaha kimse o çocuğu pt almaz kasılmaz yada item düşüremez

Moonshot

Üye
5 dakika içerisinde pazara koymayı da biliyor arkadaş. Lütfen gereği bi an evvel yapılsın.
resim_2022-05-07_155402798.png

ZazaCapitan

Üye
bu birşey değilki sıra ona denk gelmiş adam almış itemi bunda bir şey yok siz bide sıralı toplarken itemi görüp partiden çıkıp itemi alanlara bakın o zaman kafayı yersiniz

Sertoskii

Üye
Bu cezai yaptırım uygulatacak bir şey değildir. Sıra ona gelmiştir almış gitmiştir basit yani güvendiğiniz adamlarla item farmı yapmanızı öneririm.

Zbam

Üye
Son düzenleme:

mmogod

Üye
bidaha da görevim var diyen çakalları ptye almazsın :d

IzmirLee_3535

Üye
Anlaşıldı burda 90'lı nesil yok. Çoluk çocuk dolmuş burası eski nesil ne olursa olsun lafını yapmazdı. Oyunun tek kazancı bu silahmış gibi paylaşım yapmışsın. Yakışmamış

Zbam

Üye
Anlaşıldı burda 90'lı nesil yok. Çoluk çocuk dolmuş burası eski nesil ne olursa olsun lafını yapmazdı. Oyunun tek kazancı bu silahmış gibi paylaşım yapmışsın. Yakışmamış
Çocukmusunuz ya, hocam Ahmet kafama silgi attı gibi bişey bu
Kusura bakmayın ya insanlara görevlerinde yardım ederken dolandırıldığım için özür dilerim ama kimseye görevinde yardım etmemem gerektiğini öğrendim.:D

Paris

Üye
Merhaba,

Bu tarz durumlarda cezalandırma yapılmamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt