İstek Partiye biri girdiğinde %1 exp artsın ki etkileşim artsın,solo oyuncular da oyunda geri kalmasın.

Ouss

Üye
Merhaba, insanlar partiye sırf exp bölünüyor diye kimseyi almıyor ve çoğu kişi exp kasmada ne görev parti ne de exp parti adama akıllı bulabiliyor.

Solo oyuncular bu durumdan çok fazla şikayetçi.

Partiye adam alınca %1 exp artışı olsa partiye özel, her 1 kişi %1 exp arttırsa 8 kişi %8 exp bonus bence aşırı fazla bir oran değil ama artık oyuncular ve partiler insanları partiye almaktan çekinmez ve insanlar arasında etkileşim artar solo oyuncular partilere daha rahat girip bir süre sonra kendilerine daha hızlı bir şekilde clan bulabilirler etkileşim artıcağı için.

Bu tarz birşey yapılması gerekiyor şuan da partiye kolay kolay kimse adam almıyor çünki exp aşırı bölünüyor.

ERNC

Üye
Katılıyorum veya Party üyesi arttıkça exp artmasın en azından solo gelen exp ile 8 kişi gelen exp arasında dünya fark olmasın

Nisshe

Üye
Mantıklı birşey KS attığımda aldığım EXP'i partiye girdiğimde alamıyorum malesef iyi olur Oracle farmında partiye her bi kişi katıldığında exp 6-7 K kadar azalıyor kötü birşey

Nisshe

Üye
Merhaba,

Discord kanalında bu geceki Soru-Cevap oturumunda bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Özetle; kişi sayısına göre Party’deki Exp artışı biliniyor ve ilerleyen güncellemeler ile bunun düzeltileceği belirtildi.
Vallaha Exp Arttığını hiç görmedim tam tersine düşüyor :D

uturuncu

Üye
zaten partideyken exp düşmesi çok normal, bu yapılan partiye adam alınca %1 exp artışı olsa önerisinin solo oyunculara faydası hiç inandırıcı gelmiyor. her halükarda parti yapanlara daha fazla yarar sağlar ve solo oyuncuların daha fazla geride kalmasına sebep olabilecek bir öneri diye düşünüyorum.

Yolcu

Üye
Bu tür oyunlarda exp mantığı partydeki playerların lvl göre değişir birde sizden düşük lvl oyuncuyla pary kurun exp nasıl artıyor görürsünüz :)
Partydeki mantık gücünün yetmediği mobları hızlı ve seri kesebilmek. Expte ona göre düşecek tabiki her oyunda bu böyledir.

huseyin35

Üye
Yine Riders Of İcarus'tan bir özellik. Ben diyorum bir geliştirici şu oyunu indirsin knight'ın yarısını bu oyunun yarısı alsın ortaya efsane bir şey çıkacak.

NOT: Söz konusu oyunda full party kurulduğunda exp düşmesi yerine %20 exp artışı gerçekleşiyor. Kanser oyunda is %400 exp düşüyor. Siz hangi tarafı seçeceğinize karar verin.

Th3Warlock

Üye
1 kişi girince artsın şeklinde olmamalı bence parti full olduğunda %30 yada %20lik artış olmalı, kimse kalkıp %1lik bir oran için partiyi fullemeye çalışmaz.

8/8 Full olduğunda sadece exp artışı gelmeli

Benim önerim şuydu başka bir başlıkta (kopyala yapıştır yapıyorum )
;
- Çoğu kişi item,exp ve gold bölünüyor diye partiye almıyor bunun için oyuna PARTİ MOBLARI eklenebilir ( en az 4 kişi veya üstünde parti üyesi var ise kesilen moblar parti mob'u olarak çıkabilir , isimlerinin yanında ki semboller ile parti mob'u oldukları belirtilebilir ve normal moblara göre daha çok exp ve gold verirler ) bu şekilde oyunda takım çalışması teşvik edilebilir. ( Parti Full olur ise + %30 fazla exp gelmesi gibi ) Parti mobları daha fazla vurmalı ve canlarıda daha fazla olmalı 1 parti mob normal 1 mob'un 5 katı HP'ye sahip olması gibi ..Bu şekilde solo oyuncularda sıkıntı yaşamaz ona göre hızlı bir slot dönme olucak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt