Party HP barları

Lolgamelol2

Üye
1.Party hp barları daha büyük kalın olmaları lazımdı belirgin değil. Partydeki oyuncunun öldüğünü bile anlayamıyoruz.

2.Party hp barları hasar alınca birden olarak canlar iniyor bu yüzden partYdeki oyuncuların canlarının indiğini bile anlayamıyoruz.Canların birden inmesi yerine azalarak inmesi çok daha belirgin olurdu.

Pitou

Üye
3. Party bar'ında bir oyuncuya tıkladığımızda oluşan renk kalın yeşil olmalı şuan ki renk anlaşılmıyor.
4. Haritanın bazı yerleri beyaz olduğu için "imleç" i kaybediyorum. İmleç renk ve boyut ayarlama seçenekleri getirilmeli. Yada hiç bir haritada kullanılmayan bir imleç rengi olmalı.
5. Party barı arkadaşın dediği gibi o kadar daraltılmış ki 8 kişilik party 5 kişiymiş gibi gözüküyor.Party barını büyültme seçenekleri getirilebilir.
6. Party barında bulunan oyuncular bazen seçilmiyor. Seçtim zannedip o karmaşada kendime heal attım acil düzeltilmeli.
7.Her party kurduğumda party barı ekranımın sol tarafında oluşuyor. Ben sağ tarafta kullanıyorum sürekli değiştirmekten yoruldum. Party barı hesapda nereye koyulduysa hep orada kalmalı.

Son düzenleme:

Lolgamelol2

Üye
3. Party bar'ında bir oyuncuya tıkladığımızda oluşan renk kalın yeşil olmalı şuan ki renk anlaşılmıyor.
4. Haritanın bazı yerleri beyaz olduğu için "imleç" i kaybediyorum. İmleç renk ve boyut ayarlama seçenekleri getirilmeli. Yada hiç bir haritada kullanılmayan bir imleç rengi olmalı.
1. Party barı arkadaşın dediği gibi o kadar daraltılmış ki 8 kişilik party 5 kişiymiş gibi gözüküyor.
Şu party hp barları kesinlikle azalarak inmeli birden inmemeli canlar çok sıkıntılı bir durum.

IBoRiS

Üye
oyun içi bildirseydiniz kankalar düzeltirler

Cape_Mage

Üye
Ben uzun sure TP mage oynadim, burada da denemek istedim ama partydeki kisilerin canlarinin birden inmesinden dolayi vede HP barlarin cok kucuk olmasindan dolayi oynayamadim ve okcu actim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt