Patch sonrası olumlu düzelmeler

kylimcy

Üye
Her zaman olumsuz konuşacak değiliz ya :)

Patch sonrası gayet olumlu olan bazı gelişmeleri fark ettim.

Laptop kullanan biri olarak patch öncesi oyun açıkken very low görüntü ayarında iken bilgisayarımın sıcaklık aralığı 70-75 derece arasındaydı.

Patch sonrası bu sıcaklık 60-65 derece aralığına düştü. Bununla birlikte şu an high ayarda 65-70 derece aralığında seyrediyor.

Bence patch sonrası bu çok önemli bir değişim. Özellikle görüntü ayarlarının yükseltilmesine rağmen daha düşük sıcaklık değerleri bilgisayarı artık daha az yorduğu anlamına geliyor. Umarım bu gelişmeler devam eder ve oyun performansı daha da yükselir.

Bu konuda gelişim olduğu için emeği geçenleri tebrik ve teşekkür etmek de üzerimize düşüyor diye düşünüyorum.

BySavas

Üye
Nisandan bu yana ezik ekran kartımla hep bakıyorum iyileşmeler var süreklide yapıyorlar yapmayada devam edicekler hep ilerde daha güzel olacaktır.

Aziz

Üye
Optimizasyon hiç bir zaman bitmeyecek bir olgudur. Her zaman daha iyiye gider. Bugün yeni bir harita gelir. Bir çok oyuncuyu patlatır. Zamanla o harita daha iyi hâle gelir. Grup dungeon ilk geldiğinde çok kötüydü. Şu an öyle bir sorun yok

JaxSui

J
Dorionda wasp diye bir mob var. Böyle yeşillikler içinde. Greenmoreda. Oraya girince laptop sanki çıldırıyor. Çok fazla fan çalışıyor. Büyük ihtimal yeni eklendi orası ve henüz optimize edilmedi. Aynı olay lunaskar burning treant bölgesinde de vardı. Ama sanki orası biraz düzelmiş. Umarım en kısa zamanda wasp mobunun bulunduğu alan da düzelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt