Bu kitleyle yapamazsın 50k 100k diyoruz hayal dünyandan yorumlar yapıyorsunartık gercekleri görmeli insanlar WOWda runescapede bile parayı basıp çar item aliyor millet, para basan adamla eşit olmaniza gerek yok yavaş yavaş kasip zevkinize bakin.
Bu kitleyle yapamazsın 50k 100k diyoruz hayal dünyandan yorumlar yapıyorsunartık gercekleri görmeli insanlar WOWda runescapede bile parayı basıp çar item aliyor millet, para basan adamla eşit olmaniza gerek yok yavaş yavaş kasip zevkinize bakin.
Mesela hangi oyunda yaptın brom bu oyunun tek benzeri malum oyun ondada günde 4 saat oynayarak pk atabilcek char dizmen imkansız anca sağda solda farm atan ezikleri kesersin pkdan anladığın oysa. Ama ben nolife 10 saat + oynuyorum dersen bilemem@Anarchyy o kitleyle kendini karsilastirmadan oynayabilirsin, oynadıgım her oyunda para yatirmadan pk atabilecek seviyede çar yaptım, zaman verince kasiliyor, sonra da çarımı bozarken para kazanıyorum ne güzel işte.![]()
Mesela hangi oyunda yaptın brom bu oyunun tek benzeri malum oyun ondada günde 4 saat oynayarak pk atabilcek char dizmen imkansız anca sağda solda farm atan ezikleri kesersin pkdan anladığın oysa. Ama ben nolife 10 saat + oynuyorum dersen bilemem@Anarchyy o kitleyle kendini karsilastirmadan oynayabilirsin, oynadıgım her oyunda para yatirmadan pk atabilecek seviyede çar yaptım, zaman verince kasiliyor, sonra da çarımı bozarken para kazanıyorum ne güzel işte.![]()
Tamam bende diyorumki oyunun açılmadan önce yayınlarda söylenen p2w çok az olacak çok fark olmayacak söylemleri koca bir yalan oyun buyüzden şuan çok kalabalık ve büyük bi grup gidecek diyorum.@Anarchyy alint yapmayı basaramadım ama söyel diyim, ben no life oynuyorum, bence günde 3-4 saat oynayan adamın para basan veya no life oynayan adamal aynı olmaz bu doğal ve olması gereken bir şey, özellikle Türkiyede para kazanılmayan mmoların tutması olası değil, gb alan adamın zamanı yok para basmadna oynayamaz, gb satan adam da para kazanmasa oynamaz.
eğer günde 3-4 saat oynuyorsan ortalam bir çar yapıcaksın 2-3 ayda, ortalama zevkine bakıcaksın.
Neyi alıyor dostum wow da parayla? Adamlar aylık üyeliği oyun içinde gold la veriyor üstüne her class ın en iyi itemleri soulbound. Dungeon-raid kasıp itemin sana düşmesi lazım parayla alınan oyunu değiştirecek bişey yok.artık gercekleri görmeli insanlar WOWda runescapede bile parayı basıp çar item aliyor millet, para basan adamla eşit olmaniza gerek yok yavaş yavaş kasip zevkinize bakin.
Wow account sell yazarsan cikanlara bakabilirsin hocam, dediğim şey parası olan illa parayı basıp öne geçebiliyor.Neyi alıyor dostum wow da parayla? Adamlar aylık üyeliği oyun içinde gold la veriyor üstüne her class ın en iyi itemleri soulbound. Dungeon-raid kasıp itemin sana düşmesi lazım parayla alınan oyunu değiştirecek bişey yok.
Hocam account satma aynı şekil p2w dir haklısınız. Ama wow un olayı şudur patch ilk çıktığı ay içerisinde son lv e gelip alliance ile beraber en son item lv e ulaşabilirsiniz. Bu account alma olayı bana sorarsanız daha çok p2s pay to skip oluyor. Zaten ulaşabileceğiniz bir bir şeyi zaman harcamadan elde etmek gibi.Wow account sell yazarsan cikanlara bakabilirsin hocam, dediğim şey parası olan illa parayı basıp öne geçebiliyor.
Yani haklısın ama böyle olacağı belliydi bence, çünkü TR'de başka şekilde user tutamazlar.Hocam account satma aynı şekil p2w dir haklısınız. Ama wow un olayı şudur patch ilk çıktığı ay içerisinde son lv e gelip alliance ile beraber en son item lv e ulaşabilirsiniz. Bu account alma olayı bana sorarsanız daha çok p2s pay to skip oluyor. Zaten ulaşabileceğiniz bir bir şeyi zaman harcamadan elde etmek gibi.
Ama row da şuan için olay çok farklı. Oyunun 20nci günü 65lv çar alıp +7- +8 item alan adama ben 1 senede yetişemem. Wow gibi olsun ben 1 ay emekle kasarım adam parayı verip benim seviyeme yetişsin hiç sorun yok. Burda adam direkt benim çok çok üstüme çıkıyor.
Mantık olarak bizim oyuncuya bu sistem iyi ama yapımcı böyle olmayacak demişti. Burdaki tartışmanın sebebi bu. Yapımcı 2020 de ilk kayıt açılıp kapalı alpha başladığından beri bizim oyun malum oyun gibi olmayacak. İşten gelip 3-4 saat oynayan oyuncu günlük-aylık-sezonluk etkinliklerle çok geride kalmadan pve ve pvp de yer bulacak denildi. Çok oynayan tabiki önde olacak ama fark çok olmayacak denildi.Yani haklısın ama böyle olacağı belliydi bence, çünkü TR'de başka şekilde user tutamazlar.
Tabiki dediğiniz gibi p2w ve p2s gibi olaylar oyundan oyuna değişir.p2w olmayan mmorpg yok denecek kadar azdir. pay to skip p2w turevidir ama oyunda pay to skip diye adlandirilacak bi drum yok simdi size p2w turevi adlandirmalari aciklayayim. pay to skip . oyunda bazi gecilmesi gereken gorevi bilet turevi bisi ile gecmek yada biletle gorev yada herhangi bi dungeon yada arenaya girmek herhangi bi etkinlige hak kazanmak. p2escape ise lvl atlaman yada oyunda herhangibi sinirlandirilmis gelistirme yada gelistirme noktasini. o asamaya gelemeden atlamaktir. bide parayla satilan ama icinde p2w ogesi olmayan oyunlarda dlc olayi var belli bi lvle direk sahip olmak yada o lvlin haritasini acmak gorevlerini acmak icin p2w adini tasimayan aslinda odediginizde sadece bi paket aliyormussunuz izlenimi veren bi teknik var mesela haddara lvlin yetsede o paketi almazsan giremezsin gbi bisi . yani p2w degil diyemeyiz hic birine odeyip sadece oyuna etkisisifir olan bisi alirsanozaman p2w degil dersin
Kesinlikle katılıyorum. Madem sitelere yada oyuncuya reel para olayında müdahale edemiyorsun o zaman oyuna müdahale et.Oyuna 50k 100k atanları önlemek adına şirketin izleyeceği politika belli. Ayda bir kere güzel bir genişleme paketiyle npcye, görevlere ve zindanlara eklediği görevler sonucu vereceği itemlerle şu andaki 50-100k TL'lik itemleri çöp edebilir. Ve bir kere bu olduğunda bir daha kimse oyuna para basmaz herkes emeği kadar oynar.
Kesinlikle katılıyorum. Madem sitelere yada oyuncuya reel para olayında müdahale edemiyorsun o zaman oyuna müdahale et.
Reel para ile alınanların değeri dibe vursun oynayan adam bunları kolay elde ediyor diye.
Lv kasmayı basitleştir çar satılmasın herkez kendi nick ini alıp kassın.
Dungeon ve yaratıklardan daha rahat item düşsün iyi upgrade yapan kazansın para verip pazardan tüm itemleri toplayıp basan değil.
aynı şekilde düşünüyorum. oyun para yatıran birkaç grubun elinde olacağına uzun saatler oyuna emek veren kişilerde olsa ki bu kişiler çoğunluk oluyor çok daha fazla oyuncu olur.Eğerki gelecek güncellemeleri bu yönlü yaparlarsa çok rahat bir şekilde oyuncu sayısını 3e katlayabilirler.