Pay To Win ??*

starscream

Üye
Oyun knight online gibi pay to win mi olucak trade sistemi farklı olcak deniyordu para verenle veremeyen arasındaki farkı en aza indirilecekti şuan knighttan farkı yok bu oyunun pazarlar dolmuş taşmış şuan gb satışı olsa kapış kapış gider eminim ..

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Firmanın bu tarz durumlara karşı aldığı çözümler var. Ruh bağı bulunan eşya karakterinizin ruhuna bağlı olacak ve başka oyuncuya transfer edilemeyecektir. Ruh bağını açabileceğiniz eşyalar ise çok kısıtlı da olsa etkinlikler, sezonlar veya bosslardan elde edilebilecektir. Ruh-bağı açan eşyalar da yine kullanıcıya bağlı olacak, başka oyunculara aktarılamayacaktır. Fakat bu sistemler alfa aşamasında aktif değil. İlerleyen süreçte bu tür şeylerle karşılaşmayacaksınız.

starscream

Üye
Merhaba,

Firmanın bu tarz durumlara karşı aldığı çözümler var. Ruh bağı bulunan eşya karakterinizin ruhuna bağlı olacak ve başka oyuncuya transfer edilemeyecektir. Ruh bağını açabileceğiniz eşyalar ise çok kısıtlı da olsa etkinlikler, sezonlar veya bosslardan elde edilebilecektir. Ruh-bağı açan eşyalar da yine kullanıcıya bağlı olacak, başka oyunculara aktarılamayacaktır. Fakat bu sistemler alfa aşamasında aktif değil. İlerleyen süreçte bu tür şeylerle karşılaşmayacaksınız.
ilginiz için teşekkür ederim yani sonuç olarak ben şunu anladım ruh bağını çözebildiğimiz eşyalar bossladan veya etkinliklerden düşecek ve düştüğü zaman ben o eşyayı satabilicem dimi ve size bi öneride bulunmak istiyorum wow tarzı olursa ruh bağı sistemi çok daha iyi olacagını düşünüyorum

starscream

Üye
Knightı pay to win olduğu için oynayamayan bir sürü kitle var eğer siz bunu farklı kılarsanız o zaman güzel olur herşey

Vision

Senior Moderatör
ilginiz için teşekkür ederim yani sonuç olarak ben şunu anladım ruh bağını çözebildiğimiz eşyalar bossladan veya etkinliklerden düşecek ve düştüğü zaman ben o eşyayı satabilicem dimi ve size bi öneride bulunmak istiyorum wow tarzı olursa ruh bağı sistemi çok daha iyi olacagını düşünüyorum
İlerleyen süreçte bu konular konuşulur, en stabil sistem bulunur. Şu aşamada bu konuları konuşmak için çok erken.

Leaden

Üye
Ruh bağı olan item trade ve pazara kapalı olur ruh bağını çözen scrool ile yine item oyuncuya bağlanılacaksa o zaman scroola ne gerek var .Bir öneri güzeldi arkadaşın mantığıyla Epic ve legendary rün basılı rare item diyelim ruh bağı olsun ve o ruh bağını çözmek için rün silinsin denildi çünkü epic ve legendary rün basılı item elit olur otomatikmen

ANGEL

Üye
Merhaba,

+++ harika

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt