Pazar Açma Sorunu 7.7 Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exael

Yeni Üye
Merhaba elimde magic puppit ve power up var 4 er tane hepsini pazar koyamıyorum. 1 taneden fazla koyunca error veriyor 7.7 bu nedir nasıl yapmam gerek hiç bir fikrim yok?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-04-20 at 18.41.39.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-20 at 18.41.39.jpeg
    537.5 KB · Görüntüleme: 18

Meapr

Moderator
Merhaba @Exael ,
Sağlıklı bir inceleme için lütfen destek bileti oluşturun ve hangi eşyayı pazara koyarken hata aldığınızı belirtin. Gerekli kontroller sonrası size dönüş yapılacaktır.
İyi forumlar.

Exael

Yeni Üye
charda premium yok magic puppet var 4 tane birde 4 tane power up var bunların hepsini pazar koyamıyorum resimdede goruldugu gibi surekli error veriyor 7.7 kodlu hatayı alıyorum. 1 paketi koyunca kabul ediyor

BEARFACT

Yönetici
Game Master
charda premium yok magic puppet var 4 tane birde 4 tane power up var bunların hepsini pazar koyamıyorum resimdede goruldugu gibi surekli error veriyor 7.7 kodlu hatayı alıyorum. 1 paketi koyunca kabul ediyor
Geçici bir sorun yaşıyor olabilirsin. Ürünleri çöpe atıp recoveryden alıp sorununu çözebilirsin. Ya da @Digital yaz çöpe attıklarını iade eder sorunun çözülmüş olur.

Exael

Yeni Üye
MErhaba digitala dm olarak yazdım silip esyaları nick server istedi sildim yazdım aarvad Exaelll diyesildiklerimide yazdım 4 er paket magic pupped ve power up diye hala bekliyorum umarım bu durumdan ben zararlı cıkmam

Meapr

Moderator
MErhaba digitala dm olarak yazdım silip esyaları nick server istedi sildim yazdım aarvad Exaelll diyesildiklerimide yazdım 4 er paket magic pupped ve power up diye hala bekliyorum umarım bu durumdan ben zararlı cıkmam
Eğer kendisine DM üzerinden yazdıysanız ve size verdiği yönergeler doğrultusunda işlem yaptıysanız bir sorun yaşamazsınız. Yine de detayları kendisiyle tekrar görüşerek teyit etmeniz faydalı olacaktır.

Exael

Yeni Üye
1745831207932.png

yazdımda kendisine yogun sanırım cevap vermedi henuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt