Pazar Bozup Pazar Kurma Çilesi

JohnPlane

Üye
İtemleri tek tek remove yapmak beni delirtiyor artık sinirim bozulmaya başladı uzun süredir ticket atıyorum Aşağı kısma All Remove butonu gelmesi lazım bunu görün artık. Benim gibi bir sürü oyuncu var bu durumda muzdarip olan ben pc başında aktif pazar yapıyorum bozup kurmam gerekiyor psikolojik olarak yıpranıyorum tek tek silmekten birde zaten tek seferde silmiyor bir kaç kere remove basmak gerekiyor.

pazar.png

Ekli dosyalar

• pazar.png
    pazar.png
    986 KB · Görüntüleme: 8

myenigkgz

Üye
oyunun artık qoL denilen, insanların hayatını kolaylaştırıcı güncellemeleri de eklemeleri gerek. oyuncuların sorunlarına direkt etki eden şeyler getirip oyuncuları da düşünmeleri gerekiyor. muzdarip olduğun sorun en basit örneklerinden biri.

COMANCHERO

Üye
hiç böyle birşey olmasa mesala direkt üstüne gelse o nasıl olur ? Çözüm önerimizde bile 3 aşamalı seçenekler var :D

HugeGrandman

Üye
2 dk da bir ks atmayın diye yapılmıştır.
İtemi eskiden süresi dolmadan önce AH den kaldırdığında vergisi kesiliyordu buda pazarın sürekli değiştirilmesine anlık manipüle edilmesine engel oluyordu buda pazar sisteminin oturmasına sebeb olan güzel bir sisteme dönülmüştü.

Bunun neden kaldırıldığını hala aklım almıyor. AFK pazar neden inatla getirilmiyor bilmiyorum.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Bu yönetimi bu yüzden seviyorum işte ya hem biz sert sert söylüyoruz sorun etmiyorlar :D hemde hızlı çözüyorlar harika gerçekten keşke daha önce konu açsaydık hemen çözdü adamlar yada denk mi geldi bilemedim Teşekkürler @BEARFACT
Zaten çalışma vardı, bu yönlü talep fazlaydı :)

İyi forumlar.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Oyun içerisinden destek bileti oluşturarak bu durumu iletebilirsiniz.

Kontrolü sağlanır tabii ki.

HugeGrandman

Üye
Afk pazarın sürekli ks ye de çözüm olacağı kesin, aarvad daki gibi pazardan itemi kaldırırken vergi isterse. Çalışıyoruz eve geliyoruz prime time da birşeyler yapalım edelim derken 1 oluyor saat hangi ara pazar kuralım gece yada sabah kursan kimse pazara bakmıyor satın almıyor herkes teklif bırakıp gidiyor geri dönüş yaptığınızda satın almış oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt