Pazar Etkileri

AuK

Üye
Merhabalar, oyunun daha yeni açıldığı ve kısa bir süre olduğunu biliyorum ancak ;
Pazar hassasiyeti tamamen yönetim ekibine göre şekillenmektedir ve yönetim ne yazık ki bu hassasiyeti gerektiği gibi bana göre kontrol edememektedir.
Ufak bir örnek vermek gerekir ise yönetimde ki arkadaşlar her konuya oyuncunun deneyimleyerek öğrenmesini istiyoruz dediği halde War Scythe hasar bonusu ile ilgili konuda hiç bir deniyime bırakmayıp direk bonusun sadece human türü yaratıklarda işe yaradığını açıklamıştır. Bu tutum 2-3 gün içinde pazarın tüm dengelerini değiştirmiştir.
Yakın zamanda yaşanan diğer bir konu ise Salı Günü dungeonlar (zindanlar) gelecek denilmiş ve gene tüm pazar yeni itemler gelecek telaşıyla düşmüştür.
Bazı silahların hasar bonusları çalışmamakta ve hala düzeltilmemektedir bu yüzden değerinin aşağısında kalmaktadır. Alan kişilerde ne yazık ki mağdur olmaktadır.
Bunun daha büyük dalgası craft sisteminin açılacağı gün yaşanacaktır yada rün sisteminin aktif edileceği gün eksik olan her özellik oyuna bir şeyler eklediğinde inanılmaz bir enflasyon oluşacaktır.
Tıpkı drop oranları düştüğü zaman inanılmaz bir yukarı yönlü enflasyon oluştuğu gibi ..
Herkes oyuna belli bir zamanını harcamakta ve bu zamanın bir anda yok olmasını kabul etmemektedir. Dengesiz pazardan dolayı çoğu kişi ne yazık ki çok hevesle başladığı oyunu bırakmaya yönelmekte.
Bu bir mmoprg oyun hiç bir şey aynı kalmayacak bir günde yapılmayacak lakin hiç bir şeyin de bir günde kaybedilmemesi lazım.
Ya her şeyi oyuncu deneyimine bırakın yada her sorulan sorunun cevabını açık olarak verin. Bazı konuları açıklayıp bazı konuları açıklamayınca ne yazık ki mağduriyetler oluşmaktadır. Kimse gece gündüz emek verdiği aldığı itemlerin bir gecede pazarda uçtuğunu yada çakıldığını görmek istemez. O yüzden bu konularda biraz daha hassasiyet ve açıklamaların DC de yada ticketlarda değil ya genel olarak duyurulması yada resmi duyuru olana kadar hiç açıklanmaması konusunda hassasiyet gösterilmesine lütfen dikkat edin ki herkes her şeyi aynı anda öğrenebilsin mağduriyet oluşmasın.

psikolog

Üye
yeni itemlerin geleceği belliydi zaten yayıncılar takı setlerini felan satıyor yerine düz stat veren takıyor ellerinde para biriktiriyorlardı onlarda zarar yok mesela ama item depolayan fiyat kırmayan biri için de yapacak bir şey yok

AuK

Üye
Pazarın kendi dengesinden bahsetmedim tabi ki yeni item gelir öncekinin fiyatı gevşer bur da yönetimin pazara olan etkisini konu aldım kardeşim.

Alkoer

Üye
6 gün kaldı premium. Lv ve item edinme ümidim yok şuan. Bir değişiklik olmazsa bakarız yolumuza.

AdrenaLine60

Üye
Auction House kaldırılmalı bencede ya. Auction house olacaksa offline pazarda olmalı ya da hiç olmamalı.

AuK

Üye
Offline pazar gelecek zaten de buda tek başına yeterli bir çözüm olmayacaktır. Zira dediğim gibi moderatörlerin pazara etkileri çok büyük , crafting sisteminin acilen açılması hangi item neye mal oluyor öğrenilmesi gerek. Rün sisteminin açılması gerek elimizde ki itemler değersiz ise değersizdir yok değerli ise de doğru değerinin ortaya çıkar bu şekilde her 3 ayda bir tekrardan item mi dizmeye çalışacağız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt