Öneri Pazar sistemiyle alakali Öneri ve Ban durumu

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
OFFLİNE PAZAR = Olması gerektiğini düşünüyorum ve pvp durumundayken itemimizin yada satilmasi gerekenlerin offline olarak bizim yerimize satmasi güzel.

OLDSCHOOL PAZAR =pazarlık vb yaparak güzel bir sistem ama önune gecilmesi gereken sistem bence.Ruh bagi durumu olacagini burhan bey aktardi ama nasil olacak? bu konuyla ilgili benım tereddutlerim bulunuyor mesela +7 reaper üzeri ruh bagi olacaksa saten gene tl ile item alınıp 1-2-3 sayfa artik dilegi gibi depolayıp +8 yapabilir tekrar depolayıp +7 alıp bu sekilde 1 2 sayfa 8 yapar gene p2w olacak bununla ilgili reaper düştügünde +3 üzeri ruh bagi olmasi gerektigini düşünüyorum cunku +1'den direk baglanti olursa pve yaparken düşerse 8 kişilik party içerisinde pay durumu olacak bundan +3 olmasi gerektigini düşünüyorum. Low,middle,High,unique olarak ayırdıgımızı düşünürsek itemleri bence low,middlle itemler trade serbest high,unique itemler için verdigim örnek gibi +3 üzeri no trade cok makul sistem olacagini düşünüyorum.Şuanki birçok kişinin bu oyuna yönelmesini asil nedenleri 1-p2w 2-market(puss) durumlari

aciton house sistemi =kesinlikle olmali.

Görevlerle ilgili meteryallerinin droplari yükseltilmeli 1 slot'ta 30dk kasmayalım.Görevlerle level sisteminin birleşmesi ve son lvl için aylarca ugraşmamak gerektigini düşünüyorum.

Bir account 3. party durumu,bug,vb durumlarinda yakalandıgında cezalandiginda bu cezalarin ve uygulanmasi son derece sert olması gerektigini düşünüyorum.3.party durumu yada bug (trade,item vb ) yakalandıgı taktirde bu kişileri direk hdd,sdd,işlemci,ekran karti vb ne varsa ban atılmali ve tamamen o pc ile tekrar giremicek şekilde yapılmali.Bunu yapan kişiler tamamen oyuna zarar verecektir sadece ban degil pc tamamen ban atilmali oldugunu düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt