Pazar Sorunu Hk.

burakgs

Üye
Merhaba,
Dün akşam offline pazar kurarken tutarları yazıp confirm dediğimde itemler üstümden gitti, pazar kurulmadı. H den bakıyorum itemler gözükmüyor. İtem Holder npcsine gidiyorum orda herhangi bir item gözükmüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum. Pazar yok para yok item yok , Vizonteledeki Şafak Sezer gibi oldum. :))

+ kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar. kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun. hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun!

Fischer

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz sorun hakkında geliştirici ekibin bilgisi olmakla birlikte çalışmalar sürmektedir. Oyun-içi isminizi buradan bize iletirseniz, incelenmesi için bildirebiliriz.

RGA

Üye
merhabalar dün gece SELF MERCHANT kurmustum bugun bi dc yemişim saat 14:00-15:00 arasında,sonra bi girdim char a itemler gitmiş .. SELF MERCHANTTA oldu bu olay !! başka yaşayan var mıdır ? mesela potlar sc scrollarda gitmişti inverntorymde ana itemlerdan +7 WAR SCHYTE OF THE DAMNED vardı oda gitmiş, ama sayılabilen itemlerın çoğu gitmişti pot, scroll,görev itemleri brain,death note gbi vs.. bu olay haddar 1 de oluyor. Herhangi bir bilginiz var mı ? itemler geri gelir mi ?
NICK NAME : RGA

Fischer

Üye
merhabalar dün gece SELF MERCHANT kurmustum bugun bi dc yemişim saat 14:00-15:00 arasında,sonra bi girdim char a itemler gitmiş .. SELF MERCHANTTA oldu bu olay !! başka yaşayan var mıdır ? mesela potlar sc scrollarda gitmişti inverntorymde ana itemlerdan +7 WAR SCHYTE OF THE DAMNED vardı oda gitmiş, ama sayılabilen itemlerın çoğu gitmişti pot, scroll,görev itemleri brain,death note gbi vs.. bu olay haddar 1 de oluyor. Herhangi bir bilginiz var mı ? itemler geri gelir mi ?
NICK NAME : RGA
Oyun-içi isminiz incelenmesi için ilgili ekibe bildirilmiştir.

burakgs

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz sorun hakkında geliştirici ekibin bilgisi olmakla birlikte çalışmalar sürmektedir. Oyun-içi isminizi buradan bize iletirseniz, incelenmesi için bildirebiliriz.
Tekrardan Merhaba,
Ne zaman dönüş sağlarsınız? pazara koyduğum bütün itemler gittiğinden dolayı oyun oynayamıyorum. Kısa sürede dönüş yapmanızı rica ederim.

Fischer

Üye
Tekrardan Merhaba,
Ne zaman dönüş sağlarsınız? pazara koyduğum bütün itemler gittiğinden dolayı oyun oynayamıyorum. Kısa sürede dönüş yapmanızı rica ederim.
Merhaba,

Oyun-içi isminiz ilgili ekibe bildirildi. Yoğunluktan dolayı gecikmeler olabilir.

Son düzenleme:

aleric123

Üye
ben vice merchant kuramıyorum bile siz en azından kurabiliyorsunuz :) düzelir herhalde server bi kapanıp açılınca

tatanga

Üye
Merhaba,

Merhabalar, bende de offline pazara koyduğum 5 eşyanın 1 i kayboldu. Acaba incelenmesi için bildirebilir misiniz yeni konu açmak istemedim. (Nick:TRINITY, Protean, kaybolan eşya: +8 Rogue Elite Tasset)

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar, bende de offline pazara koyduğum 5 eşyanın 1 i kayboldu. Acaba incelenmesi için bildirebilir misiniz yeni konu açmak istemedim. (Nick:TRINITY, Protean, kaybolan eşya: +8 Rogue Elite Tasset)
Merhaba,

Oyun-içi isminiz ilgili ekibe bildirildi.

eemrah5555

Üye
Merhaba aynı sorun bendede oluştu Nick IIHPII . Yorumlara bakılacak olur ise giden itemler geri verilmiyor fakat bu cezayı oyunculara kesemezsiniz biz sizlere güvenip gece gündüz oyunu oynuyoruz oyundan kaynaklı hataları telefi etmeniz gerekmekte aksi durumda oyuncular ile nasıl bir güven ortamı sağlayacaksınız. Ben şahsım adına konuşacak olur isem bu durumdan dolayı madur edilirsem ne kendim birdaha oynarım ne de çevremdeki kişilere tavsiye eder oynatırım çünkü bu kusur yapmış olduğunuz oyundan kaynaklı telefisi de olmalı emek var sonuçta bize de yazık.

ANGEL

Üye
p2w-ve-pazar-tartismalarini-bitirecek-bir-proje-onerisi

desteğinizi beklerim.

burakgs

Üye

burakgs

Üye
Tekrar tekrar yazmaya utanıyorum artık. İlgilenen birileri, gelişme var mı ? Bu kadar zor olmamalı.

Vision

Senior Moderatör
Tekrar tekrar yazmaya utanıyorum artık. İlgilenen birileri, gelişme var mı ? Bu kadar zor olmamalı.
Yaşadığınız sorun yazılım ekibine ekibine raporlandı. Eşyalarınızın %100 geri verileceği garantisi yoktur, inceleme sonucu karar vereceklerdir. Bu aşamada beklemeniz ve duyuruları takip etmeniz gerekiyor.

Yararım

Üye
Geri dönüş alan arkadaşlar çözüme ulaştı mı acaba yazabilirlerse seviniriz, boluna beklemeyelim biz de ona göre.
Tamam mı devam mı belli olsun, şu boş vaktimizi başka bir şekilde değerlendiririz en azından

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt