İstek Pazar Sorunu

samcro16

Üye
Öncelikle herkese merhabalar,
Oyun başından beri bence yaşanan en büyük sorun bu . Şunu diyebilirim ki oyunda ilerleyen zamanda güzel şeyler oluyor yamalar vs. Oyun illaki düzelme gösteriyor fakat oyundaki en büyük sorun pazarı açamama ve kuramama sorunu. Bugün atılan güncelleme ile birdaha ki güncelleme de düzeleceğini okudum. Bence ilk önce düzeltilmesi gereken bir sorundur. Bu konuda net bir cevap bekliyoruz.

Paris

Üye
Merhaba,

Açamama ve kuramama derken hangi konudan bahsediyorsunuz? Yakınınızda bir pazar varken belirli bir alana pazar kuramazsınız. Bunun dışında yoğunluktan dolayı pazar kurarken gecikmeler yaşanabilir.

LosTurcos

Üye
Oyun başından beri bence yaşanan en büyük sorun bu . Şunu diyebilirim ki oyunda ilerleyen zamanda güzel şeyler oluyor yamalar vs. Oyun illaki düzelme gösteriyor fakat oyundaki en büyük sorun pazarı açamama ve kuramama sorunu. Bugün atılan güncelleme ile birdaha ki güncelleme de düzeleceğini okudum. Bence ilk önce düzeltilmesi gereken bir sorundur. Bu konuda net bir cevap bekliyoruz.
Kurulu bir pazarı açarken geçiçi olarak şöyle açabilirsiniz. " Pazara tıklayın sonra ESC tuşuna basılı tutarken pazara sağ click yapın tüm pazarlar açılıyor"

VictoryLoves

Üye
Yakın güncellemeler de, pazar konusunu tamamen çözecekleri görünüyor, biraz daha zamana ihtiyaç var gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt