Şuan için kesin bir çözüm yok fakat ben bazen ESC ye basarak tek sefer tıklayarak açmayı deniyorum. Eğer sonuç alamazsam kanal değiştirip geri geliyorum. Bu şekilde bazen açabiliyorum.pazar kuran oyuncuların üstüne defalarca tıklamama rağmen açılmıyor pazar bu sorunu ne zaman çözeceksiniz
PK da yoğun saatler dışında çok bir problem ile karşılaşmadım açıkçası ( genellikle gece saatlerinde, sahura doğru oynuyorum ), elbette arada LAG giriyor.pazarda karakter donup oyundan atıyor pk'da düşünemiyorum bu oyunu
Öncelikle hataların devamlılığı için özür dileriz, fakat gözle görülür bir şekilde ciddi hatalar halen devam etmekte ve geliştirici ekibimizin hataları belli bir sıralama şeklinde halletmesi ve düzeltmesi gerekmekte. Üyelerimiz tarafından bahsedilen tüm hatalar yönetim içerisinde düzeltilmesi için paylaşılmakta. Sabrınız için teşekkürler, iyi forumlar.PK da yoğun saatler dışında çok bir problem ile karşılaşmadım açıkçası ( genellikle gece saatlerinde, sahura doğru oynuyorum ), elbette arada LAG giriyor.
Pazar olayı ama gerçekten can sıkıcı hal almaya başladı. Yönetim ve Yazılım ekibi üstünde çalışıyorlar farkındayız ama biran önce bir şeyler yapılması gerekiyor. Ne pazar kurup düşen eşyalarımızı oyun içinden satabiliyoruz, ne de pazardan eşya alıp kullanabiliyoruz.