Öneri Pazara Koyduğumuz İtemin Fiyatını Görme

Black Vortex

Üye
Pazara item koyduğumuz zaman ne kadara koyduğumuzu gösteren bir sistem olsa güzel olmaz mı ?
Misal bir itemi doğru paraya mı koydum, 1 sıfır yanlış mı yazdım emin olmak için pazarı tekrardan bozmak yerine üzerine geldiğim zaman koyduğum fiyat çıksa güzel olmaz mı ?

Witch_King

Üye
Harika fikir. Daha dün düşündüm topic açmayı. Sen benden önce davranmışsın :) 16 tane item koyuyoruz pazara. 2 saat sonra pm geliyor bu en son kaça olur diye. İtemi kaça koyduğumu bile hatırlamıyorum. Bir de dediğin gibi yanlış yazma ihtimalimizde olduğundan kesinlikle dikkate alınması gereken bir konu.

mmogod

Üye
oldu olcak klavye mouse verin adamlar yerinize oynasın boşa yorulmayın asdopasdpoa

Odora

Üye
Bence de mantıklı bir talep. Inventory açıldığında solunda küçük bir Merchant Bag de açılıp orada satıştaki itemler görünüp fiyatları adetleri vs. hakkında bilgi alabiliriz güzel olur bence.

mmogod

Üye
Kardeş pazarı kurdugunda kendi pazarındaki itemin üzerine mouse ile geldiğinde altında satış fiyatı görünebilir ne var bunda ?
biraz araştırmayı bilseniz bu tarz şeylerin zaten dolaylı yoldan eklenmiş olduğunu anlarsınız .d

JaxSui

J
Hocam bakın süper bir öneri veriyorum.. Normal pazar kurduğumuzda şöyle olsun. Pazar koyduğumuz itemler üstümüzden gidiyor ya, işte gitmesin. Renkleri soluk grimsi olsun. Üzerine gelince de sağ altta satış fiyatı diye çıksın. Hem pazara ne koyduğumuzu biliriz hem de neyin satıldığını hem de itemleri kaça koyduğumuzu biliriz. @SunRise

JaxSui

J
biraz araştırmayı bilseniz bu tarz şeylerin zaten dolaylı yoldan eklenmiş olduğunu anlarsınız .d
dolaylı yolu ne bırader ? gir ac den bak. Sen rise ne derken ben testlerine katılıyordum. sacma sacma konusma surda. adam gibi öneride bulunuyoruz.

mmogod

Üye
auction gir itemin adını yaz fiyatını gör :d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt