İstek Pazara Koyduğumuz İtemlerin Fiyatı Görünsün

madebodom

Üye
Pazara yanlışlıkla swiftness earring'i 2,5m den koymuşum 25e koyacağıma. İtemi pazara koyuyoruz kurulduktan sonra pazardaki 4 itemin fiyatının görünmesi lazım görünmediği için bu yanlışığı da düzeltemedim saniyesinde 2.5mden gitti itemler ben şimdi ne yapayım?

Alkoer

Üye
yapılması çok basit bir olay. neden başlangıçtan beri yokki ?

madebodom

Üye
ticket açtım yapabileceğimiz bir şey yok vs vs biz o 50m i kasana kadar 2 hafta pc de gözlerimiz karardı verilen cevap üzgünüz

mrares

Üye
ticket açtım yapabileceğimiz bir şey yok vs vs biz o 50m i kasana kadar 2 hafta pc de gözlerimiz karardı verilen cevap üzgünüz
Aç Auction House'u? Bul kendi ismini? Kontrol et neleri koyduysan ne kadara koyduysan? Her şeyi devletten beklemenin bir anlamı var mı?

Nihâvend

Üye
pazarı açmadan önce son bir kez kontrol edebilirsin, onu da geçtim itemi koyarken yazdığın rakamı da kontrol edebilirsin.

JaxSui

J
Pazara koyulan itemler üstümüzden gidiyor. O gitmesin rengi gri olsun o koyulan itemlerin. Çantada üzerin gelince satış fiyatı sağ altta yazsın. Bu kadar basit.

madebodom

Üye
Pazara koyulan itemler üstümüzden gidiyor. O gitmesin rengi gri olsun o koyulan itemlerin. Çantada üzerin gelince satış fiyatı sağ altta yazsın. Bu kadar basit.
hiç olur mu bu kadar basit bir şey bu sistemden beklenebilir mi gitti 50m ..
10dk ya bir pazar açıyor her seferinde tek tek bakalım desek günde 5 sefer falan anca pazar açabilecez 10dkya bir oyundan atıyor ama biz hatalıyız..

Aura

Üye
Daha basit çözümü AH sisteminin aktif olması lazım. Çok kötü bu tür pazar sistemi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt