Öneri Pazarda acik arttirma

mgkcypher35

Üye
Merhaba herkese bilmiyorum bu fikrime kac kisi katilir katilmaz ama pazarda ah disinda ekstra olarak acik arttirma sistemi konsa ve bu sureyi oyun kendi ayarlasa guzel olur diye dusunuyorum zaten bi 3 m ver ticket al sistemine cok uyuyor elimizdeki itemi acik arttirmaya koysak daha iyi olmazmi ki en azindan kisa sureligine olsa bunu deneyip gormek isterdim fikrima kac kisi katilir bilmiyorum ama belli basli bazi itemler icin ayrica bir rekabet gelisir ve bu guzel olur gibime geliyor normalde hepimiz sonuc olarak az cok parasi olanin veya gold stokcusunun itemin degerini belirledigini biliyorum bu sistemde hem itemin degerini bireysel oyuncu belirler hemde zaten itemin degerinin az cok serverin cogunlgunun belirledigi ve bunun degeri max sudur daha fazlasi verilmez olarak itemlerin degerleri konusunda hepimiz hem fikir oluruz diye dusunuyorum bundan 1 ay once vixen 1 17/20 m bandindayken suan 30 dan 35 den satilir oldu farkli bir deger sistemi kisiler olarak da heyecan yaratir diye dusunuyorum

Cyanogen

Üye
Mantıklı bir fikir olduğu icin gelmesi zor gelirsede kesin pre sartı olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt