Pazarda Mafyalaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgnarslan55

Üye
İyi günler herkese arkadaş bir konuda hakkında sizlerin de görüşlerinizi merak ettiğim ve oyunun ilk açılışından beri herkese tavsiye ettiğim ,yayınlar yaptığımız oyunumuzda gerçekten üzücü olaylar yaşanmaktadır.Pazarda ksleşme olabilir bu normal bunu kabul ediyorum lakin özellikle bir gruplaşma ve tabiri caizse mafyalaşma oluşmaya başlamaktadır.Pazar kurup pm atılıp aynı fiyatamı koyalım yoksa ks mi atalım böyle anlaştık herkes aynı koyuyor, ks gelirse itemin fiyatını öldürüyoruz sattırmıyoruz,vs vs tehtitlere maruz kalabiliyoruz.Bunla ilgili neden böyle yaptıklarını sorduğum ksleşiriz sorun değil oyuncu kazanır bizim elektiriğimize yazık olur vs vs diyerek oyuncalara ortalama bir fiyattan satılabilecek her iki tarafında(alıcı-satıcının) zarar etmediğini belirtmeme rağmen işi ticaretleşmeye ve mafyalaşmaya döküyorlar bununla ilgili ticket atıp ekran görüntüsü gönderdiğimde pazara müdahale edemeyiz diye dönüş alıyorum.Oyun dengesinin bozulduğunu ve oyuncuları oyuna küstürme aşamasına kadar uzanabiliyor bu konuda yönetimde desteklerine her zaman güvendiğim gibi destek bekliyorum saygılar.

dgnarslan55

Üye
üdahale edilmemeli evet ama mafyalaşm
Evet pazara müdahale olmamalı ama gerçekten özellikle gruplar kurulmuş karakratlerin isimleri bile 1,2,3 gbi aynı isimle her kanala yerleşmiş ve bir kaç kişi daha yanına alıp pm atıyorlar ben zaten x ürünü satarken x fiyattan kar yapabiliyoruz ve her ürünü

Kzika

Üye
Pazara müdahale edilmemeli evet ama mafyalaşmaya müdahale edilmeli. Bu konularda tedbir alınması gerekir.
Bakın malum oyunu MAFYALAŞMA denilen sıfatlardan dolayı büyük bir kesim oynamıyor ve oyuncusu pvp kenarlarında takılıyor bu güzel oyundada bunların izleri var ve yönetimin takibinde olması gereken konulardan birisi de Slot mafyaları ve pazar mafyaları .... Sevgili Rise ekibi umarım bu güzel pastayı haşerelerden korur... :)

dgnarslan55

Üye
Bakın malum oyunu MAFYALAŞMA denilen sıfatlardan dolayı büyük bir kesim oynamıyor ve oyuncusu pvp kenarlarında takılıyor bu güzel oyundada bunların izleri var ve yönetimin takibinde olması gereken konulardan birisi de Slot mafyaları ve pazar mafyaları .... Sevgili Rise ekibi umarım bu güzel pastayı haşerelerden korur... :)
Bir önlem alacaklarını düşünüyorum kullanıcıya ses veren bir ekip var şuana kadar gördüğüm

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Sizlere özelden tehdit vb mesajlar atılıyorsa bunları bilet üzerinden şikayet edebilirsiniz.
Ardından gerekli ceza işlemi kesinlikle yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt