dgnarslan55
Üye

İyi günler herkese arkadaş bir konuda hakkında sizlerin de görüşlerinizi merak ettiğim ve oyunun ilk açılışından beri herkese tavsiye ettiğim ,yayınlar yaptığımız oyunumuzda gerçekten üzücü olaylar yaşanmaktadır.Pazarda ksleşme olabilir bu normal bunu kabul ediyorum lakin özellikle bir gruplaşma ve tabiri caizse mafyalaşma oluşmaya başlamaktadır.Pazar kurup pm atılıp aynı fiyatamı koyalım yoksa ks mi atalım böyle anlaştık herkes aynı koyuyor, ks gelirse itemin fiyatını öldürüyoruz sattırmıyoruz,vs vs tehtitlere maruz kalabiliyoruz.Bunla ilgili neden böyle yaptıklarını sorduğum ksleşiriz sorun değil oyuncu kazanır bizim elektiriğimize yazık olur vs vs diyerek oyuncalara ortalama bir fiyattan satılabilecek her iki tarafında(alıcı-satıcının) zarar etmediğini belirtmeme rağmen işi ticaretleşmeye ve mafyalaşmaya döküyorlar bununla ilgili ticket atıp ekran görüntüsü gönderdiğimde pazara müdahale edemeyiz diye dönüş alıyorum.Oyun dengesinin bozulduğunu ve oyuncuları oyuna küstürme aşamasına kadar uzanabiliyor bu konuda yönetimde desteklerine her zaman güvendiğim gibi destek bekliyorum saygılar.